Grenadă găsită pe o stradă din zona Piaţa Iancului din Capitală - VIDEO

O grenadă a fost găsită, sâmbătă, pe o stradă din zona Piaţa Iancului din Capitală, aceasta fiind ridicată de pirotehnişti în condiţii de siguranţă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

435 afișări
Imaginea articolului Grenadă găsită pe o stradă din zona Piaţa Iancului din Capitală - VIDEO

Grenadă găsită pe o stradă din zona Piaţa Iancului din Capitală (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Grenada a fost văzută în dreptul unui imobil de către o persoană, care a sunat la numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului fiind trimisă o echipă de pirotehnişti.

Diana Sarca a precizat că apelul la 112 a fost primit după ora 7.00, grenada fiind ridicată de pirotehnişti în condiţii de siguranţă.

Grenada găsită în zona Piaţa Iancului este de tip ofensiv, fiind mai puţin periculoasă decât cea de tip defensiv, care atunci când explodează produce daune foarte mari, a precizat Diana Sarca.

Cauza este anchetată de ofiţerii de la Serviciul Arme din Poliţia Capitalei, care urmează să stabilească în ce condiţii a ajuns grenada pe acea stradă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici