Greva de la Metrou. Nicuşor Dan, despre protestul de la metrou: ”Bucureştenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist”

  • Nicuşor Dan, spune că STB a suplimentat mijloacele de transport la suprafaţă.
  • Nicuţor Dan: ”Înţeleg dacă există nemulţumiri ale angajaţilor de la Metrorex, dar bucureştenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist.”
1108 afișări
Imaginea articolului Greva de la Metrou. Nicuşor Dan, despre protestul de la metrou: ”Bucureştenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist”

Greva de la Metrou. Nicuşor Dan, despre protestul de la metrou: Bucureştenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că STB a suplimentat mijloacele de transport la suprafaţă: „Înţeleg dacă există nemulţumiri ale angajaţilor de la Metrorex, dar bucureştenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist”.

„În condiţiile grevei de la metrou din această dimineaţă, ADITPBI prin STB a suplimentat mijloacele de transport la suprafaţă, astfel încât deplasarea bucureştenilor să fie cât mai puţin afectată. Sper că Metrorex şi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii vor avea un dialog rapid şi productiv, iar circulaţia cu metroul va fi reluată chiar azi. Înţeleg dacă există nemulţumiri ale angajaţilor de la Metrorex, dar bucureştenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist”, transmite Nicuşor Dan.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunţă Metrorex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici