GREVĂ la societatea de transport în comun din Galaţi

Angajaţii societăţii de transport în comun Transurb Galaţi au intrat în grevă, luni dimineaţă, cerând îmbunătăţirea condiţiilor de lucru şi demisia directorului, astfel că în oraş nu circulă autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele, singurele variante de transport fiind microbuzele sau taxiurile.

497 afișări
Imaginea articolului GREVĂ la societatea de transport în comun din Galaţi

GREVĂ la societatea de transport în comun din Galaţi (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

Protestatarii, aproximativ 150 de angajaţi ai Transurb, şoferii şi mecanicii, au refuzat să intre în tura de dimineaţă şi s-au grupat în curtea societăţii, anunţând că intră în grevă. În aceste condiţii, autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele nu au ieşit pe traseu, singurele variante pentru gălăţeni fiind microbuzele sau taxiurile..

Ei cer demisia conducerii societăţii, nemulţumiţi de numărul insuficient de autobuze şi troleibuze existente pe traseu, fapt care îi împiedică să-şi realizeze norma zilnică, dar şi de lipsa combustibilului.

Directorul Transurb Galaţi, Genica Totolici, căruia protestatarii îi cer demisia, susţine că demisia sa nu va duce la rezolvarea problemelor şi că reprezentanţii Primăriei sunt cei care pot interveni.

"Înţeleg revendicările oamenilor, acestea au fost de mult timp aduse şi la cunoştina responsabililor din Primărie, singurii care pot rezolva problema. Nu îmi voi da demisia pentru că nu aşa se poate rezolva situaţia", a declarat directorul Transurb Galaţi, societate aflată în subordinea Primăriei

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici