Grevă pe un important aeroport din Europa. Peste 100 de zboruri, ANULATE. Sfatul dat pasagerilor

Cel puţin 100 de zboruri au fost anulate sâmbătă pe aeroportul din Bruxelles, din cauza unei greve a angajaţilor de la manipulare bagaje, care a început joi şi va dura până duminică dimineaţă, au anunţat reprezentanţii aeroportului, citaţi de France 24.

3030 afișări
Imaginea articolului Grevă pe un important aeroport din Europa. Peste 100 de zboruri, ANULATE. Sfatul dat pasagerilor

Grevă pe aeroportul din Bruxelles. Peste 100 de zboruri, ANULATE. Sfatul dat pasagerilor

Aproape 30 de companii aeriene colaborează pentru manipularea bagajelor cu compania Aviapartner, ai cărei muncitori organizează greva de pe aeroportul belgian.

Printre companiile aeriene afectate de grevă se numără şi Ryanair, British Airways, Iberia şi Turkish Airlines.

Angajaţii au intrat în grevă joi seara, pentru a protesta faţă de condiţiile de muncă de la Aviapartner. Aceştia au transmis că vor ieşi din grevă duminică dimineaţă, la ora locală 6.00.

În total, peste 200 de zboruri au fost anulate de la începutul grevei. Pentru a scăpa de haosul creat, reprezentanţii aeroportului au sfătuit clienţii să renunţe la bagajele de cală şi să călătorească doar cu un bagaj de mână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici