Grevă suspendată pe Aeroportul Heathrow. De ce s-au răzgândit ofiţerii

Poliţiştii de frontieră britanici de pe Aeroportul Heathrow, cel mai aglomerat al Marii Britanii, au suspendat greva pe care urmau să o facă timp de patru zile, începând cu 11 aprilie, în cadrul unei dispute privind condiţiile de muncă.

423 afișări
Imaginea articolului Grevă suspendată pe Aeroportul Heathrow. De ce s-au răzgândit ofiţerii

Grevă suspendată pe Aeroportul Heathrow

Ofiţerii, care efectuează controale de imigrare şi verificări de paşapoarte, speră să intre în negocieri suplimentare cu Ministerul de Interne de la Londra.

Revendicările lor se referă la ”o nouă listă de personal şi la modificări ale schimburilor”, a arătat Sindicatul Serviciilor Publice şi Comerciale, potrivit Reuters.

„Suspendarea grevei oferă Ministerului de Interne posibilitatea de a rezolva conflictul de muncă”, a declarat sindicatul, care a adăugat că „dacă nu se înregistrează progrese în cadrul discuţiilor va avea loc o grevă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aeroport,
heathrow,
uk

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici