Grindeanu: Construcţia noului terminal al Aeroportului din Timişoara, aproape de final

Construcţia noului terminal al Aeroportului Internaţional Traian Vuia din Timişoara este aproape de final, anunţă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

145 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Construcţia noului terminal al Aeroportului din Timişoara, aproape de final

Grindeanu: Construcţia noului terminal al Aeroportului din Timişoara, aproape de final

Ministrul spune că noul terminal pentru curse externe va creşte capacitatea de operare a aeroportului cu peste 2 milioane de pasageri anual şi implicit importanţa europeană a Timişoarei.

„Pentru a facilita accesul pasagerilor va fi construită inclusiv o linie de cale ferată care va face legătura directă între municipiul Timişoara şi Aeroportul Internaţional”, adaugă Grindeanu.

Proiectul are o valoare de peste 184 de milioane de lei (cu TVA), este finanţat prin POIM şi trebuie finalizat până la sfârşitul acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici