Grindeanu, pe lotul 2 al A0: Constructorul a precizat că va finaliza lucrările cu un an mai devreme

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, aflat marţi în vizită pe lotul 2 al Autostrăzii A0, un segment de 19 kilometri, spune că, deşi termenul de finalizare este iunie 2024, constructorul a precizat că va finaliza lucrările cu un an mai devreme.

344 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, pe lotul 2 al A0: Constructorul a precizat că va finaliza lucrările cu un an mai devreme

Grindeanu, pe lotul 2 al A0: Constructorul a precizat că va finaliza lucrările cu un an mai devreme

Am verificat astăzi lucrările pe şantierul Lotului 2 din A0 Nord (19 km) unde antreprenorul român are o mobilizare exemplară! Potrivit contractului semnat cu CNAIR, termenul de finalizare este luna iunie 2024. Constructorul a precizat însă că va finaliza lucrările anul acesta în luna august, deci cu un an mai devreme”, a transmis marţi ministrul Transporturilor.

Acesta susţine că sunt deja porţiuni din acest lot pe care s-a aşternut asfalt, iar acum se montează parapete, şi că se lucrează intens la noduri, în special la Nod DN1.

Această mobilizare este un model de urmat şi pentru ceilalţi antreprenori, care alături de CNAIR, construiesc Inelul de Centură al Capitalei, un proiect mult aşteptat atât de bucureşteni, cât şi de toţi românii care tranzitează zona proximă a Capitalei”, a adăugat Sorin Grindeanu.

Valoarea proiectului pe Lotul 2 din A0 este de aproximativ 832 de milioane de lei, iar sursa de finanţare este Programul de Transport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici