Grupa de vârstă cea mai afectată de COVID-19 în România. HARTA răspândirii în ţara noastră

  • 246 de pacienţi depistaţi pozitiv cu COVID-19 sunt în România
  • România se află în stare de urgenţă
  • Aseară, ministrul de interne Marcel Vela a anunţat închiderea restaurantelor, barurilor, dar şi a evenimentelor religioase şi sportive
33239 afișări
Imaginea articolului Grupa de vârstă cea mai afectată de COVID-19 în România. HARTA răspândirii în ţara noastră

Grupa de vârstă cea mai afectată de COVID-19 în România. HARTA răspândirii în ţara noastră

Media de vârstă a pacienţilor români diagnosticaţi cu COVID-19 este de 41 de ani, anunţă Grupul de Comunicare Strategică. Spre deosebire de România, unde cei mai mulţi pacienţi provin din categoria de vârstă 40-49 de ani, în Italia cei mai mulţi îmbolnăviţi au peste 60 de ani.
 
246 DE CAZURI ÎN ROMÂNIA - 29 ÎN ULTIMELE 24 ORE
 
În România sunt 246 cazuri de COVID-19. Dintre acestea, 29 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Pacienţii diagnosticaţi în ultimele ore sunt din Bucureşti (12), Iaşi (7), Ilfov (3), Hunedoara (2), Alba (1), Bihor (1), Maramureş (1), Olt (1) şi Suceava (1).
 
GRUPA 40-49 ANI DĂ CEI MAI MULŢI PACIENŢI
 
70 din cele 246 de cazuri sunt pacienţi cu vârste cuprinse între 40 şi 49 ani, arată statisticile Grupului de Comunicare Strategică. Este vorba despre un procent de 28%.
 
Următoarele categorii sunt: 30-39 ani (64 cazuri - 26%), 50-59 ani (47 cazuri - 19%).
 
Cel mai mic număr de cazuri este dat de categoriile 0-9 ani şi 10-19 ani. În total 13 cazuri, adică 5%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici