Grupare de prostituate cunoscută sub numele de Eva, destructurată de Poliţia Capitalei

O grupare de prostituate cunoscută sub numele de "Eva", care acţiona pe Bulevardul Magheru din Capitală, a fost destructurată de poliţişti, una dintre tinere, în vârstă de 21 de ani, care era şi proxenetă, fiind reţinută.

973 afișări
Imaginea articolului Grupare de prostituate cunoscută sub numele de Eva, destructurată de Poliţia Capitalei

Grupare de prostituate cunoscută sub numele de Eva, destructurată de Poliţia Capitalei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că poliţiştii au prins, luni seară, trei tinere, din Bucureşti şi judeţele Ialomiţa şi, respectiv, Brăila.

Nicoleta (18 ani), din Bucureşti, Elena (20 de ani), din Roşiori, judeţul Brăila şi Gabriela (21 de ani), din comuna Traian, judeţul Ialomiţa, practicau prostituţia în zona fostului magazin Eva de pe Bulevardul Magheru din Capitală, femeia de 21 de ani fiind şi proxeneta grupului.

Tinerele îşi racolau clienţii pe internet, postând pe site-ul www.anunturi.ro, la secţiunea de matrimoniale, anunţuri erotice.

Cele trei fete cereau în jur de 80-100 de lei pe oră, pentru serviciile prestate, a precizat Ciocan.

Poliţiştii au reţinut-o pe proxeneta grupului, Gabriela (21 de ani), celalate două fete fiind cercetate în stare de libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici