Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată la Arad

O grupare specializată în trafic de doguri de risc şi de mare risc a fost destructurată de poliţişti şi procurori ai DIICOT Arad în urma unor percheziţii, patru persoane fiind arestate în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

348 afișări
Imaginea articolului Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată la Arad

Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată la Arad

Potrivit Poliţiei, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad au făcut, miercuri, percheziţii la locuinţele a cinci bărbaţi, bănuiţi de constituire a unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri de risc şi de mare risc, respectiv canabis, ecstasy, amfetamină şi ciuperci halucinogene.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 101 comprimate XTC, trei cutii ce conţineau culturi de ciuperci halucinogene, 254 de grame de canabis şi 27.979 de lei.

Din cercetări a reieşit că gruparea a fost iniţiată de un tânăr în vârstă de 26 de ani din Arad, iar alţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 54 de ani, ar fi procurat şi distribuit, în perioada noiembrie 2015 - mai 2016, drogurile în Arad.

Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a patru reprezentanţi ai grupării, iar faţă de al cincilea a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici