Gunoiul menajer, ridicat gratuit de la locuitorii sectorului 1

Locuitorii sectorului 1 beneficiază, de luni, de gratuitate pentru ridicarea gunoiului menajer, cu excepţia agenţilor economici, anunţă Biroul de presă al primăriei de sector.

1080 afișări
Imaginea articolului Gunoiul menajer, ridicat gratuit de la locuitorii sectorului 1

Gunoiul menajer, ridicat gratuit de la locuitorii sectorului 1 (Imagine: Mediafax Foto)

Primăria va suporta taxa pentru ridicarea gunoiului menajer de la populaţie.

Asociaţiile de proprietari sau persoanele fizice din sector beneficiază de această facilitate indiferent dacă au încheiat un contract de ridicare a gunoiului menajer cu un alt operator de salubritate decât firma Romprest, care a câştigat licitaţia organizată de Primăria Sectorului 1 în luna iunie 2008 pentru serviciile de salubritate.

Gunoiul menajer va fi ridicat de două sau trei ori pe săptămână, în funcţie de solicitările asociaţiilor de proprietari. Graficul de ridicare a gunoiului menajer este postat pe site-ul Primăriei Sectorului 1 (www.primariasector1.ro).

Societatea Romprest are obligaţia să salubrizeze toate străzile din sectorul 1 şi să ridice gratuit gunoiul menajer de la populaţie, cu excepţia agenţilor economici.

Pentru deşeurile rezultate în urma construcţiilor, populaţia are obligaţia să încheie un contract cu o firmă de salubritate. Acest contract este unul din documentele solicitate pentru emiterea autorizaţiei de construire de la autoritatea locală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici