Gutău va cere amânarea pedepsei pentru a putea merge la înmormântarea unui frate

Primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a declarat, miercuri, că nu se va sustrage pedepsei, chiar dacă o consideră "aiurea" şi "nedreaptă", dar spune că va solicita o amânare a executării acesteia, întrucât în prezent merge spre Suceava pentru a participa la înmormântarea unui frate al său.

42 afișări
Imaginea articolului Gutău va cere amânarea pedepsei pentru a putea merge la înmormântarea unui frate

Gutău va cere amânarea pedepsei pentru a putea merge la înmormântarea unui frate (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Este o decizie total aiurea. Eu nu am pus niciodată mâna pe niciun ban şi nu sunt vinovat, dar după cum văd nevinovaţii merg la închisoare, iar cei vinovaţi se plimbă liberi. Nu mă voi sustrage pedepsei şi mă voi prezenta la Râmnicu Vâlcea, dar în acest moment eu sunt în drum spre judeţul Suceava, unde voi participa mâine (n.r. - joi) la înmormântarea unui frate al meu", a declarat Gutău.

Primarul din Râmnicu Vâlcea a spus că încearcă să formuleze o cerere de amânare a executării pedepsei pentru a putea fi prezent la înmormântarea unuia dintre fraţii săi, care va avea loc joi.

"Pot să vă spun că nu mă voi sustrage pedepsei, dar decizia luată de justiţia română este nedreaptă", a declarat Mircia Gutău, care a adăugat că, înainte de a se prezenta la Poliţia din Râmnicu Vâlcea, va trece pe la Primăria municipiului pentru a face ordine în acte şi documente.

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, şi fostul viceprimar Nicolae Dicu au fost condamnaţi definitiv, miercuri, de instanţa supremă la câte trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, perioadă din care le va fi scăzută perioada arestului preventiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici