Guvernul a autorizat MAI să închirieze locuinţe pentru poliţişti şi cadre militare

Guvernul a autorizat Ministerul Administraţiei şi Internelor să închirieze, pe o perioadă determinată, spaţii locative, date în folosinţă gratuită poliţiştilor şi cadrelor militare în activitate, ţinând cont că ministerul de resort are dificultăţi la plata compensaţiei lunare pentru chirie.

186 afișări
Imaginea articolului Guvernul a autorizat MAI să închirieze locuinţe pentru poliţişti şi cadre militare

Guvernul a autorizat MAI să închirieze locuinţe pentru poliţişti şi cadre militare (Imagine: Mediafax Foto)

Decizia a fost luată printr-o ordonanţă de urgenţă, aprobată recent de Guvern.

Actul normativ precizează că "în contextul situaţiei economico-financiare actuale, Ministerul Administraţiei şi Internelor întâmpină dificultăţi în asigurarea spaţiilor de locuit corespunzătoare, respectiv în acordarea compensaţiei lunare pentru chirie cadrelor militare în activitate şi poliţiştilor, potrivit legii, fiind astfel afectată desfăşurarea activităţii specifice în domeniul ordinii şi siguranţei publice".

Cheltuielile pentru închirierea spaţiilor respective se vor suporta din bugetul Ministerului Administraţiei şi Internelor de la titlul "Bunuri şi servicii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici