Guvernul alocă peste 100 milioane lei pentru datoriile primăriilor aferente unor investiţii

Guvernul a decis, joi, alocarea unor fonduri totale de 107 milioane lei pentru achitarea datoriilor restante ale administraţiilor locale, determinate de efectuarea lucrărilor la unele proiecte finanţate prin Programul de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural.

9 afișări
Imaginea articolului Guvernul alocă peste 100 milioane lei pentru datoriile primăriilor aferente unor investiţii

Guvernul alocă peste 100 milioane lei pentru datoriile primăriilor aferente unor investiţii (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Sumele au fost alocate pentru decontarea unor lucrări executate în cadrul a peste 520 de proiecte derulate de administraţii locale, din toate judeţele, în baza Ordonanţei 7/2006.

Fondurile s-au alocat pe baza monitorizărilor primite din teritoriu, respectiv pe baza răspunsurilor transmise de către administraţiile locale cu privire la datoriile pe care le au către constructori pentru lucrările efectuate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici