Guvernul l-a numit pe şeful UNPR Sibiu în postul de subprefect al judeţului

Guvernul l-a retras pe Macrea Rareş, sprijinit de PDL, din funcţia de subprefect al judeţului Sibiu şi l-a numit în acest post pe Constantin Morar, preşedintele UNRP Sibiu.

164 afișări

Constantin Morar a fost preşedinte al Consiliului Judeţean şi candidat la ultimele alegeri parlamentare din partea PSD, partid din care a demisionat ulterior.

În presa locală, Morar şi-a motivat demisia prin faptul că nu are rost să îşi irosească timpul, energia şi viaţa dacă partidul nu mai are nevoie de el şi îl poziţionează "într-un con de umbră". Ulterior, el s-a înscris în UNPR, spunând că se regăseşte mai bine în acest partid.

Macrea Rareş ocupa postul de subprefect din octombrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici