Guvernul vrea să taie „pensiile nesimţite“. Vezi cine va fi afectat şi cine scapă!

Proiectul legii privind sistemul unitar de pensii, postat pe site-ul Ministerului Muncii, prevede recalcularea, în termen de 3 luni de la intrarea în vigoare, a tuturor pensiilor de serviciu, cu excepţia celor ale militarilor, poliţiştilor, angajaţilor serviciilor secrete, personalului din penitenciare, avocaţilor şi clericilor, arată "Gândul".

16 afișări
Imaginea articolului Guvernul vrea să taie „pensiile nesimţite“. Vezi cine va fi afectat şi cine scapă!

Guvernul vrea să taie „pensiile nesimţite“. Vezi cine va fi afectat şi cine scapă! (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Senatorii şi deputaţii vor primi, după proiectul ministerului Muncii, pensii mult mai mici decât cele pe care singuri şi le fixaseră. Deputatul PSD, Ioan Cindrea, vicepreşedinte în Comisia pentru muncă, a declarat pentru Gândul că parlamentarilor li se va aplica acelaşi regim al sistemului public de pensii.

Citeşte mai multe despre pensionarii afectaţi de recalcularea pensiei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici