Harghita: 11 localităţi, fără electricitate din cauza ninsorii

Unsprezece localităţi din Harghita sunt, în continuare, fără electricitate, în alte cincisprezece din cele 26 de localităţi care au rămas fără curent luni, din cauza ninsorilor abundente şi a copacilor căzuţi, fiind restabilită furnizarea energiei electrice.

13 afișări
Imaginea articolului Harghita: 11 localităţi, fără electricitate din cauza ninsorii

Unsprezece localităţi din Harghita sunt în continuare fără electricitate, din cauza ninsorii (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit dispeceratului Electrica Miercurea Ciuc, marţi dimineaţă, mai rămăseseră cinci linii de medie tensiune şi 35 de posturi de transformare nealimentate cu energie electrică.

"S-a lucrat încontinuu până luni, la lăsarea întunericului, iar echipele de electricieni au reuşit să remedieze defecţiunile în cincisprezece localităţi. Marţi dimineaţă, am început să lucrăm la înlocuirea conductorilor rupţi care alimentează unsprezece localităţi, respectiv cele care încă nu au curent. Sperăm ca până seara să remediem toate avariile, astfel încât noaptea să nu mai prindă niciun locuitor al judeţului fără lumină în casă", a declarat, marţi, directorul Electrica Miercurea Ciuc, Kovacs Artur.

El a adăugat că în noaptea de luni spre marţi nu au apărut noi avarii, menţionând că printre localităţile nealimentate cu electricitate se numără staţiunea Izvorul Mureşului şi localităţile Joseni, Borzont, Armăşeni, Ulieş, Dârjiu, Măriniş, Vrabia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici