Harghita: Cinci localităţi fără curent electric din cauza zăpezii

Zece tamponări în decurs de o oră au fost raportate, duminică după-amiază, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita şi cinci localităţi au rămas fără curent electric din cauza zăpezii.

1 afișare
Imaginea articolului Harghita: Cinci localităţi fără curent electric din cauza zăpezii

Harghita: Cinci localităţi fără curent electric din cauza zăpezii

Potrivit ofiţerului operativ de la ISU Harghita, în decurs de o oră s-au primit zece apeluri prin care s-au raportat derapaje în decor şi tamponări uşoare soldate cu pagube materiale din toate zonele judeţului în care ninge necontenit de 15 ore, respectiv Corbu, Tulgheş, Găşăuţaş, Frumoasa, Izvorul Mureşului şi Miercurea Ciuc.

La rândul lor, dispecerii zonali de la Electrica au spus că cinci localităţi nu sunt alimentate cu energie elelectrică, din cauza firelor de tensiune care s-au rupt sub greutatea zăpezii.

Este vorba despre localităţile harghitene Sântimbru Băi, Chileni, Suseni, Tulgheş şi staţiunea Izvorul Mureşului.

În Harghita, ninge fără oprire de la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, la Bucin înregistrându-se un strat de zăpadă gros de 25 de centimetri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici