Harghita: Doi copii, accidentaţi grav în timp ce traversau DN 13A prin loc nepermis

Doi copii în vârstă de şase şi 13 ani, din comuna Bisericani, judeţul Harghita, au ajuns în stare gravă la spital, duminică seară, după ce au fost loviţi de un autoturism când traversau DN 13 A, printr-un loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure.

11 afișări
Imaginea articolului Harghita: Doi copii, accidentaţi grav în timp ce traversau DN 13A prin loc nepermis

Harghita: Doi copii, accidentaţi grav în timp ce traversau DN 13A prin loc nepermis (Imagine: Mediafax Foto)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita a informat, luni, că accidentul s-a produs la kilometrul 72+300, în afara localităţii Bisericani, în timpul unei ploi torenţiale.

În condiţii de vizibiliate redusă, din cauza ploii torenţiale, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, care conducea un autoturism Dacia, a lovit cu maşina doi copii în vârstă de şase şi 13 ani, care traversau şoseaua printr-un loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Cei doi copii au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, unde au fost internaţi în stare gravă. Din cauză că starea de sănătate a băieţelului de şase ani s-a deteriorat rapid, medicii au decis ca acesta să fie transportat la un spital din Târgu Mureş, fiind rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici