Harghita: Incendiu cu degajări mari de fum la o fabrică de prelucrare a laptelui

Pompierii din Harghita intervin, joi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o fabrică de prelucrare a laptelui din localitatea Sânpaul. Pentru că incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, populaţia a fost avertizată printr-un mesaj Ro-Alert.

612 afișări
Imaginea articolului Harghita: Incendiu cu degajări mari de fum la o fabrică de prelucrare a laptelui

Harghita: Incendiu cu degajări mari de fum la o fabrică de prelucrare a laptelui

Potrivit ISU Harghita, incendiul a izbucnit joi seara în incinta fabricii de prelucrare a laptelui din comuna Mărtiniş, localitatea Sânpaul.

La faţa locului intervin şase autospeciale ale ISU şi patru ale pompierilor voluntari.

Flăcările au cuprins tot acoperişul fabricii, pe o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi, şi există pericol de extindere la întreaga clădire, au anunţat reprezemtanţii ISU Harghita.

Aceştia au transmis populaţiei din zonă şi un mesaj prin sistemul Ro-Alert, având în vedere degajările mari de fum.

Taguri:
incendiu,
fabrică,
lapte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici