Harghita: Suspiciunea de gripă AH1N1 a fost infirmată

Suspiciunea de gripă AH1N1 la cele trei persoane din Harghita, care au fost internate la Spitalul de Boli Infecţioase din Şumuleu, a fost infirmată.

14 afișări
Imaginea articolului Harghita: Suspiciunea de gripă AH1N1 a fost infirmată

Harghita: Suspiciunea de gripă AH1N1 a fost infirmată (Imagine: Mediafax Foto)

"Sâmbătă seară, am primit rezultatele analizării probelor biologice de la Bucureşti şi, din fericire, suspiciunile privind existenţa noii forme de gripă nu s-au confirmat", a declarat inspectorul sanitar şef Cornelia Miron de la Direcţia de Sănătate Publică Harghita.

Cele trei persoane suspectate de gripă AH1N1, două femei în vârstă de 25 de ani şi un bărbat de 33 de ani, au primit tratament antiviral şi starea lor generală este bună.

Trei persoane din Harghita care prezentau simptomele gripei AH1N1 au fost internate, vineri seară, şi izolate la Spitalul de Boli Infecţioase din Şumuleu.

Inspectorul sanitar şef Cornelia Miron, de la Direcţia de Sănătate Publică Harghita, a declarat, sâmbătă, că este vorba despre două tinere, în vârstă de 25 de ani şi despre un bărbat de 33 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici