Henri Paul: Iubesc mult România şi sunt uimit de creativitatea românilor

Ambasadorul francez la Bucureşti, Henri Paul, a declarat, la emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de PRO TV, că iubeşte România şi că este uimit de creativitatea şi imaginaţia românilor, trăsături care, în opinia sa, au fost necesare în perioada de criză.

37 afișări
Imaginea articolului Henri Paul: Iubesc mult România şi sunt uimit de creativitatea românilor

Henri Paul: Iubesc mult România şi sunt uimit de creativitatea românilor (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Iubesc mult România", a spus el la emisiunea "După 20 de ani".

"Şi sunt în mod special uimit de creativitatea românilor", a adăugat ambasadorul, precizând că vede o evoluţie a României în ultimii ani şi semnale pozitive.

El a lăudat românii, despre care a spus că sunt "oameni foarte creativi, cu foarte multă imaginaţie" şi sprit de inovaţie.

Întrebat cum şi-ar îndemna prietenii să facă turism în România, Henri Paul a spus: "Eu le spun că la plecare nu au avut chef să vină, iar apoi, după ce au venit o dată, vor reveni mereu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici