Hidrologii menţin codul portocaliu de inundaţii pe Prut

Hidrologii au decis să menţină codul portocaliu de inundaţii pe Prut, pentru sectorul Ungheni-Falciu, aferent judeţelor Iaşi şi Vaslui, şi pe cel galben, pe alte două sectoare, până vineri după-amiază.

10 afișări
Imaginea articolului Hidrologii menţin codul portocaliu de inundaţii pe Prut

Hidrologii menţin codul portocaliu de inundaţii pe Prut

Potrivit avertizării de joi, codul portocaliu de inundaţii se menţine pe Prut, pe sectorul Ungheni - Fălciu, până vineri la ora 14.00.

Nivelurile Prutului la Drânceni sunt aşteptate să depăşească cu cinci-zece centimetri cotele de pericol, însă hidrologii susţin că apa nu va trece peste dig.

Pentru aceeaşi perioadă, hidrologii au decis să menţină şi codul galben de inundaţii, tot pe Prut, de la Stânca Costeşti până la Ungheni şi de la Fălciu până la vărsarea râului în Dunăre.

Codul galben vizează judeţele Botoşani, Iaşi şi Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici