Horă pe bancă. DRDP Craiova, indignată de comportamentul unor turişti pe Transalpina

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova a reacţionat, după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini în care un turist dansează pe o bancă de pe Transalpina, iar ceilalţi îl aplaudă.

482 afișări
Imaginea articolului Horă pe bancă. DRDP Craiova, indignată de comportamentul unor turişti pe Transalpina

Sursa foto: Facebook / DRDP Craiova

„Nu pentru asta a fost montat mobilierul în parcările de pe drumurile naţionale! Cel mai trist este că dacă găsiţi mobilierul degradat, cei înjuraţi suntem noi. Captură live de pe Facebook, azi, 10.09.2023, DN 67C, Transalpina, în timp ce prietenii îl aplaudau, personajul făcea o horă pe bancă”, susţine Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova.

În imagini se poate observa cum un bărbat „încinge” o horă pe o bancă dintr-o parcare de pe DN 67C, Transalpina.

DRDP precizează că mobilierul de pe drumurile naţionale este montat pentru a oferi turiştilor un loc de odihnă şi relaxare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici