Horoscop, 12 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor succes în plan profesional

Horoscop, 12 Aprilie 2019. Dintre aspectele astrale de astăzi, se remarcă cel tensionat de opoziţie dintre Luna din semnul Racului şi Pluto şi Saturn din Capricorn. Zodiile Cardinale, adică Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii ar putea fi mai tensionaţi decât de obicei.

2995 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 12 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor succes în plan profesional

Horoscop, 12 Aprilie 2019

Horoscop Berbec

S-ar putea ca ultima zi lucrătoare a săptămânii să nu te surprindă într-o pasă prea bună. Contrar obiceiului, s-ar putea să fii mai temător(oare), emotiv(ă) şi destul de prăpăstios(oasă), semn că ar fi indicat să te menajezi astăzi, fără prea mult stres şi efort. În plus, este posibil să oscilezi între a investi mai mult timp şi energie pe plan profesional sau familial, iar pe fondul tonusului tău scăzut, s-ar putea să nu mulţumeşti pe nimeni. Fă ceea ce-ţi cade ţie bine în primul rând şi apoi încearcă să-i mulţumeşti pe ceilalţi. În felul acesta salvezi ziua de la eşec.

Horoscop Taur

Astăzi nu este o zi în care să-ţi iei angajamente în ceea ce priveşte viitorul, dar mai ales proiectele de grup care se întind pe o perioadă mai lungă de timp. Astrele favorizează în schimb orice discuţie pe seama lor, fie că implică negocieri, întâlniri de afaceri, pitch-uri sau şedinţe. Caută doar să nu faci investiţii momentan, mai ales dacă spritele se încing încă atunci când ajungeţi la unele subiecte fierbinţi de pe agenda zilei. Acelaşi lucru se aplică şi în viaţa socială, unde ţi se recomandă să nu amesteci prietenia cu banii. Nimic bun nu va ieşi din asta.

Horoscop Gemeni

S-ar părea că-ţi merge de minune azi pe plan profesional, iar recompensa eforturilor tale nu întârzie să apară. Poate fi vorba de un bonus, o primă sau orice alt tip de stimulent financiar care te face să vezi că munca ta nu trece observată. Ţine cont însă de faptul că şi cheltuielile pe care eşti tentat(ă) să le faci pot fi cel puţin la fel de mari, deci caută să iei măsuri, astfel încât să nu fi muncit degeaba. Mai mult, partenerul s-ar putea arăta nemulţumit de nivelul tău de implicare la serviciu. Nu uita de responsabilităţile tale de acasă.

Horoscop Rac

Per ansamblu, ai un tonus bun, mai ales la nivel mental, dar problema este că, dacă activezi într-un parteneriat sau proiect de grup ori ai contact permanent cu oamenii, s-ar putea ca buna ta dispoziţie să fie greu încercată de faptul că-ţi sunt puşi nervii la încercare. Iar dacă munca ta depinde de rezultatele pe care le livrează alte persoane, s-ar putea ca riscul unui conflict să fie de-a dreptul iminent. Încearcă să vezi ce se mai poate repara şi gândeşte-te cum să faci astfel încât să-ţi fie bine ţie. Este important să-ţi cunoşti priorităţile în astfel de momente stresante.

Horoscop Leu

Pare că stai bine azi cu moralul, deşi există nişte neplăceri de ordin medical care riscă să-şi facă apariţia astăzi. Ori poate tăria de caracter te ajută să treci peste unele momente de cumpănă la serviciu. Din păcate însă, este posibil ca nici acasă să nu fie mai roz situaţia. S-ar putea să planeze o stare de tensiune în atmosfera dintre tine şi persoana iubită ori cei mici, indiciu cum că nu te poţi baza decât pe tine să treci prin încercările acestei zile mai puţin faste. Nu le lăsa totuşi să te afecteze mai mult decât ar fi cazul.

Horoscop Fecioară

S-ar părea că ţi-ai dori ca astăzi să nu te prea bată lumea la cap. Marea ta dilemă pare a fi aceea că nu-ţi dai seama cum ar fi mai bine să-ţi împarţi timpul între viaţa sentimentală şi cea socială. S-ar putea totuşi să înclini către cei dintâi, cel mai probabil pentru că partenerul caută să te responsabilizeze niţel, aducându-ţi aminte de unele treburi restante din gospodărie pe care le poţi face doar tu. Caută să te achiţi de ele totuşi şi să nu uiţi să te concentrezi, de asemenea, şi pe sectorul amoros. Altfel, poţi avea de pierdut mult.

Horoscop Balanţă

Cu excepţia unor mici conflicte cu colegii de muncă de dimineaţă, s-ar părea că totul merge ca uns pe plan profesional. Te înţelegi bine cu şefii, ştii exact ce ai de făcut şi cum vrei să arate rezultatul final al muncii tale, iar randamentul nu-ţi lipseşte deloc. Important de menţionat însă este faptul că va trebui să sacrifici o parte din timpul cu familia pentru a realiza tot ceea ce ţi-ai propus pe plan profesional. Aşteaptă-te aşadar la critici din partea celor dragi dacă nu petreci prea mult timp pe acasă ori nu vezi de sarcinile tale de ordin gospodăresc.

Horoscop Scorpion

Ziua de azi ar putea fi una destul de tensionată în cuplu. Se prea poate să apară disensiuni între tine şi persoana iubită pe fondul neîncrederii unuia dintre voi sau al tendinţelor de gelozie şi posesivitate. Poate ar fi mai bine să trataţi deschis orice dubii aţi avea, mai ales dacă ele persistă de multă vreme. Căută să nu-i ascunzi nimic celui drag şi încurajează-l să fie la fel de franc cu tine. În caz contrar, s-ar putea ca problemele să persiste şi chiar să se agraveze dacă nu faceţi ceva în acest sens. Este important să fiţi sinceri întotdeauna.

Horoscop Săgetător

Se prea poate ca astăzi să se nască unele tensiuni între tine şi rudele apropiate, fie că este vorba de familia de oridine sau cea pe care ţi-ai întemeiat-o tu. S-ar putea ca ei să nu fie prea mulţumiţi cu felul în care îţi gestionezi tu finanţele, aducând unele critici vis-a-vis de abordarea ta pe acest plan. Ori poate tu eşti cel(a) care s-a săturat să fie mai mereu în poziţia de a-i ajuta pe ei material atunci când situaţia o cere. Oricare ar fi situaţia, cert este că, dacă se amestecă banii şi familia acum, nu iese nimic bine.

Horoscop Capricorn

Pare că vorbeşti deschis şi te înţelegi bine cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, dar unul dintre ei dă crezare mai mult decât celălalt şi mai mult decât ar fi sănătos să o facă bârfelor şi zvonurilor. Acest lucru poate să ducă la unele tensiuni destul de mari între voi, care riscă să degenereze într-un conflict. Este important aşadar să lămuriţi orice problemă înainte de a o lăsa să ia proporţii. Discutaţi deschis despre aceste vorbe care circulă pe seama ta, a lui sau a voastră şi aveţi încredere unul în celălalt. Altfel, puteţi avea mult de pierdut.

Horoscop Vărsător

Ultima zi lucrătoare a săptămânii te surprinde muncind pe brânci, dar veste bună este că eforturile tale nu sunt trecute cu vedere şi eşti eligibil(ă) pentru un bonus sau o primă. Problema ar putea fi însă aceea că eşti tentat(ă) să-ţi faci planuri cu prietenii pe dup-amiază care implică să scoţi sume serioase din buzunar. Ori poate nu-ţi poţi refuza un amic atunci când te roagă să-i împrumuţi nişte bani. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar fi mai bine să menţii cheltuielile la un nivel minim. În caz contrar, s-ar putea să nu resimţi acest supliment financiar important.

Horoscop Peşti

Între tine şi o zi perfectă de vineri stă programul de la serviciu şi faptul că pur ş simplu nu-l mai suporţi pe unul dintre superiori. Pare să fi cerut multe de la tine săptămâna aceasta, iar paharul ţi s-a umplut între timp. Eşti extenuat(ă) şi nu mai dai randament, fapt pe care şefii nu-l iau în calcul şi-ţi pun în braţe sarcini numeroase şi astăzi. Încearcă să rezişti până după orele de muncă şi vei vedea că persoana iubită te va consola cum numai ea ştie. Caută să nu începi certuri şi nici să nu îi dai replici acide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici