HOROSCOP 12 APRILIE 2020: Zodiile care azi nu sunt în cea mai reuşită formă. Ce li se recomandă

HOROSCOP 12 APRILIE. Ultima zi a acestei săptămâni stă sub influenţa aspectului tensionat de careu între Luna din Săgetător şi Neptun din Peşti.

9724 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 APRILIE 2020: Zodiile care azi nu sunt în cea mai reuşită formă. Ce li se recomandă

HOROSCOP 12 APRILIE 2020

Pe acest fundal, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) nu sunt în cea mai reuşită formă. Li se recomandă odihnă şi o distanţare de energiile negative.

HOROSCOP 12 APRILIE BERBEC

Ultima zi a acestei săptămâni nu te surprinde într-o dispoziţie prea bună. Rişti să te laşi prea uşor pradă melancoliei şi nostalgie, fie că ai motive punctuale sau doar te laşi afectat(ă) puternic de atmosfera încărcată din această perioadă. Încearcă să te sustragi energiei negative şi cultivă-ţi optimismul. În caz contrar, starea ta de spirit va avea destul de mult de suferit şi îţi va fi destul de greu să te reechilibrezi pe plan emoţional. 

HOROSCOP 12 APRILIE TAUR

Duminica aceasta te găseşte destul de preocupat(ă) de viitor; te gândeşti cu îngrijorare la modul în care evoluează planurile tale pe termen lung, iar dacă eşti implicat(ă) şi/ sau derulezi proiecte de grup, s-ar putea să îţi vină greu să colaborezi cu celelalte părţi. De temeri te-ai putea lovi şi dacă nu reuşeşti să-ţi întreţii cumva viaţa socială şi/ sau sentimentală. Din poziţia în care eşti, viitorul nu e roz. Dar încearcă să-ţi schimbi perspectivă.

HOROSCOP 12 APRILIE GEMENI

Această zi este una în care se pot naşte tensiuni între tine şi persoana iubită, mai ales dacă viaţa voastră profesională vă pune în ipostaze diferite (unul lucrează de acasă, celălalt merge la muncă), nu puteţi lăsa problemele de la serviciu la pragul casei sau aveţi o afacere comună. Riscă să se ajungă la dezechilibre serioase în raportul de forţe dintre voi, iar lucrurile ar putea să o apuce iremediabil pe o pantă descendentă abruptă.

HOROSCOP 12 APRILIE RAC

Aceasta este o zi în care trebuie să nu pui presiuni prea mari pe tine. Dacă eşti obosit(ă), odihneşte-te, în cazul în care te preocupă unele problemele profesionale, lasă-le pe mâine, atunci când nu mai eşti la fel de surmenat(ă) fizic sau intelectual. În situaţii ca acestea, ai putea da dovadă de neglijenţă, iar ea ar putea ajunge să te coste destul de scump în perioada critică pe care o trăim de ceva timp încoace.

HOROSCOP 12 APRILIE LEU

Pentru că stai mai mult decât în mod normal cu partenerul şi/ sau copiii, este normal să nu curgă tot timpul lapte şi miere. Se mai nasc tensiuni şi apar neînţelegeri, ocazionate cel mai probabil de faptul că vă vorbiţi, dar nu comunicaţi. Împărtăşeşte-le ceea ce simţi şi nu lăsa bănuielile să-ţi servească drept sursă de acuze pentru care nu ai de fapt nicio dovadă. Caută dacă poţi să nu laşi să se ajungă acolo.

HOROSCOP 12 APRILIE FECIOARĂ

În ultima zi a acestei săptămâni, ai putea avea parte de un schimb de replici cam acid în raport cu partenerul şi/ sau familia. Se arată chestiuni de ordin locativ, domestic şi casnic pentru care vă este greu să găsiţi o rezolvare. Acest lucru s-ar putea datora faptului că viziunile voastre sunt opuse şi nu se fac eforturi pentru armonizarea lor. Încearcă să preiei iniţiativa în acest context şi se dau şi apropiaţii pe brazdă.

HOROSCOP 12 APRILIE BALANŢĂ

În cazul în care lucrezi astăzi, de acasă ori de la serviciu, este foarte important să fii cu băgare de seamă orice pas faci. Nu îţi poţi permite să dai dovadă de neglijenţă, nici în exerciţiul funcţiunii, dar nici în raport cu propria sănătate. Dacă nu te simţi bine, nu pierde vremea şi apelează la un specialist. Nu te alarma de la început, dar nici nu te lăsa pe ultimul moment. Trebuie să fii responsabil(ă).

HOROSCOP 12 APRILIE SCORPION

Pentru că ai parte de mai mult timp liber în această perioadă decât de obicei, ai avut timp să îţi exersezi unele hobby-uri amânate până acum, să te pui la curent cu preocupările şi dorinţele copiilor şi/sau ale partenerului. Încearcă totuşi să nu cedai şi să faci cheltuieli la care nu ar fi înţelept să te dedai. E drept, vin sărbătorile pascale, dar nici cu vrei să te prindă într-o poziţie vulnerabilă pe plan financiar.

HOROSCOP 12 APRILIE SĂGETĂTOR

S-ar putea creiona astăzi o atmosferă tensionată între tine şi unele rude apropiate. Ar putea fi vorba de părinţi şi/ sau de alţi apropiaţi de o vârstă mai înaintată pe care nu i-ai mai văzut de mult sau pe care ai vrea să îi protejezi mai bine de pericolele care pândesc acum. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi trebuie mult tact şi înţelepciune pentru a-ţi contura o strategie coerentă în ceea ce-i priveşte.

HOROSCOP 12 APRILIE CAPRICORN

Nu te lăsa afectat(ă) de zvonuri, veşti şi bârfe. Circulă multe informaţii în această perioadă care nu vin din surse oficiale şi care îţi afectează direct starea de spirit. E normal să vorbească gura târgului despre tot felul de lucruri, dar încearcă să nu îi dai prea multă crezare. Încearcă să fii optimist(ă) şi fă ce ţine de tine pentru a rămâne în siguranţă atât tu, cât şi cei dragi ai tăi cu care locuieşti.

HOROSCOP 12 APRILIE VĂRSĂTOR

Unii(ele) dintre nativii(ele) acestui semn s-ar putea să nu mai aibă astăzi de ales decât să se resemneze şi să îşi anuleze unele planuri de sărbători cu prietenii. Sau poate că se retrag din schemă unii membri ai anturajului tău, ceea ce te aduce în ipostaza de a rămâne cu unele găuri în buget dacă nu îţi pot returna un împrumut sau ai făcut unele plăţi în locul lor. Chiar ş-aşa, caută să rămâi optimist(ă).

HOROSCOP 12 APRILIE PEŞTI

În cazul în care lucrezi astăzi, prin telemuncă sau de la serviciu, fereşte-te să nu ajungi într-un schimb dur de vorbe cu superiorii. Nervii tuturor sunt întinşi la maximum şi dacă nu te opreşti la timp, efectele se pot vedea în contextul ascensiunii tale la nivel profesional. Mizează pe tact, caută să construieşti punţi de comunicare şi pune accentul pe viziunile care vă apropie şi nu pe cele care vă dezbină. Astfel atmosfera se armonizează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici