HOROSCOP 13 iunie: Zodiile care au parte astăzi de schimbări pe plan sentimental

Luna din Scorpion, unde ajunge astăzi, aplică la un aspect tensionat de opoziţie cu Uranus din Taur, generând contradicţii între gândire şi acţiune în vieţile zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

3773 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 iunie: Zodiile care au parte astăzi de schimbări pe plan sentimental

HOROSCOP 13 iunie 2019

Berbec

Modul în care tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri aţi gestionat resursele comune n-a fost cel mai înţelept în ultima vreme, fapt pentru care s-ar putea să resimţi unele lipsuri financiare concrete astăzi. Sau poate tu eşti cel(a) care nu a intuit prea bine nişte lucruri şi s-a expus riscului unor pagube financiare. Oricare ar fi stiuaţia, cert este că nu stai pe roze cu banii şi că este nevoie de o schimbare de atitudine pe acest plan. Gândeşte-te ce este de făcut şi ia măsuri cât mai repede pentru a evita alte pierderi care mai pot surveni.

Taur

Ai fost destul de încordat(ă) în ultima vreme, atitudine destul de neobişnuită în ceea ce te priveşte, iar acest lucru riscă să aibă un impact nu tocmai pozitiv asupra modului în care gestionezi relaţiile cu clienţii, colaboratori ori partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. S-ar putea ca lucrurile să evolueze foarte rapid într-o direcţie pe care nu ţi-o doreşti dacă nu cauţi să vezi ce anume te face să reacţionezi atât de vehement vis-a-vis de unele situaţii. Încearcă să-ţi regăseşti calmul înainte ca relaţiile cu ceilalţi să sufere prea tare. În caz contrar, s-ar putea să încaseze lovituri grele.

Gemeni

Cu toate că eşti deschis(ă) la noi viziuni şi alternative, ai totuşi unele principii ferme, iar în ultima vreme ai cam deviat de la ele. Acest lucru s-ar putea să-ţi influenţeze destul de mult starea de bine şi stilul de viaţă, iar astfel să se schimbe ceva şi în felul în care abordezi provocările la locul de muncă. Există riscul ca nivelul tău de productivitate să scadă sau să faci mai greu faţă presiunilor dacă nu încerci să detectezi ce anume a produs acest dezechilibru pe plan interior. Cu certitudine ai nevoie de timp pentru tine mai mult decât oricând.

Rac

S-ar părea că s-a schimbat ceva în modul în care îţi gestionezi viaţa socială sau cea sentimentală ori la felul în care le împaci pe amândouă. Poate că au avut loc unele transformări în cadrul celei dintâi şi se simt repercusiunile şi în planul celei de-a doua. La fel de probabil este să-ţi fi dat seama că-ţi doreşti altceva de la viitor şi că situaţia experimentată acum în cuplu nu este conformă cu direcţia în care ţi-ai dori s-o ia viaţa ta în perioada următoare. Indiferent de scenariu, este evident că trebuie să cumpăneşti bine înainte să iei o decizie.

Leu

Treci poate prin tot felul de transformări pe plan profesional sau poate că priorităţile tale s-au schimbat în acest domeniu, iar familia nu prea reuşeşte să ţină pasul cu ele. În plus, interesul de care dai dovadă în acest sector pare să-i nemulţumească, deoarece nu-ţi mai permite să te concentrezi la un nivel satisfăcător şi la treburile casnice sau chestiunile de familie. Acesta ar trebuie să fie pentru tine semnalul că a venit momentul să-ţi ordonezi priorităţile şi să înveţi să te împarţi echitabil între cele două planuri. Altfel, s-ar putea să dezamăgeşti destul de multă lume cu alegerile tale.

Fecioară

În ultima perioadă, ai adus unele ajustări sistemului tău de valori, principii şi credinţe şi multe dintre ele sunt pozitive, dar ideile pe care le vehiculezi par să nu prea fie compatibile cu modul în care susţii că gândeşti şi cu crezul personal pe care pretinzi că îl ai. Aşa se face că reputaţia ta ar putea avea de suferit sau ceilalţi îşi formează o părere despre tine care nu este conformă cu cine eşti tu în realitate. Este cât se poate de clar că trebuie să vorbeşti cum ţi-e vorba şi să te porţi cum ţi-e portul. Şi-ncă repede.

Balanţă

Obiceiurile tale financiare par să se fi schimbat destul de mult în ultima vreme, iar noile deprinderi nu sunt dintre cele mai pozitive. Sau poate doar ai fost prins(ă) cu garda jos şi ai încasat unele lovituri destul de usturătoare pentru buzunar. Oricare ar fi situaţia, este evident că trebuie să ai mai multă grijă pe viitor cum îţi dozezi banii şi care sunt riscurile economice la care te expui. Încearcă să fii prevăzător(oare) pentru a putea evita, minimiza sau amortiza la timp cheltuieli neplanificate. În felul acesta, nu va fi nevoie să-ţi schimbi unele planuri făcute de multă vreme.

Scorpion

Credeai despre clienţi, colaboratori ori partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri că ei sunt jumătatea stabilă a cuplului profesional sau intim pe care îl formaţi, dar s-ar părea că astrele îţi arată astăzi că lucrurile nu stau chiar aşa. S-ar putea să nu întâmpini tocmai bine această schimbare de atitudine din partea lor şi chiar să creezi tensiune pe marginea ei. Gândeşte-te bine dacă eşti îndreptăţită să te simţi aşa, având în vedere că ai experimentat şi tu procese mai dificile de maturizare în materie de viziune şi idealuri. Arată-te deschis(ă) să afli cum gândesc şi ce păreri au.

Săgetător

Ai parte astăzi de o zi destul de complicată pe plan profesional. Mult prea puţine lucruri merg conform planului, nu te prea înţelegi cu colegii de muncă, faci cu greu faţă stresului şi nici cu randamentul nu stai prea strălucit, deşi ai încercat să pregăteşti un plan B pentru urgenţe şi întârzieri şi nu te sperie de obicei astfel de schimbări de macaz. În consecinţă, starea ta de spirit ar putea fi serios afectată şi nu găseşti cale de a o remedia. Poate că dacă ai încerca să-ţi faci treaba şi nu te-ai mai implica emoţional, ar fi mai bine.

Capricorn

Se vehiculează astăzi unele schimbări pe plan sentimental. În unele cazuri, ar putea fi vorba despre o relaţie care se termină sau de una care stă să înceapă. În ambele situaţii, nativii(ele) acestui semn ar putea primi destul de greu vestea. Planurile lor de viitor se schimbă şi în primul scenariu şi în celălalt, iar pe unii(le) s-ar putea să îi/le surprindă complet nepregătiţi(te) pentru o astfel de turnură a evenimentelor. Într-un final, îşi vor da seama că este spre binele lor şi că astfel de conjuncturi aduc, de cele mai multe ori, ceva şi mai bun în vieţile lor.

Vărsător

În ultima vreme, sectorul familial al vieţii tale s-a schimbat destul de mult sau a dat semne că stă să iasă de sub preş o chestiune pe care tu şi cei dragi aţi tot evitat-o de ceva timp încoace. Pe fondul unor chestiuni profesionale, s-ar putea să dezgropi securea războiului şi să alimentezi starea pasiv-agresivă de acasă. În fond, cu toate că nu este plăcut ce se întâmplă, aveţi posibilitate să vorbiţi în sfârşit despre ce vă doare. În felul acesta, vă acordaţi din nou pe aceeaşi vibraţie şi reuşiţi să creşteţi din nou împreună, fără să mai ţineţi secrete.

Peşti

S-ar putea ca astăzi să ai unele reacţii verbale destul de deplasate la auzul unor viziuni sau păreri emise de cei din jurul tău. Iei poziţii ferme, nu admiţi alt punct de vedere decât al tău şi porneşti campanii de persuasiune în favoarea opiniilor tale. Acest lucru vine în contradicţie cu imaginea pe care ţi-ai format-o, de persoană care înţelege perspective diferite şi celebrează ceea ce o diferenţiază de ceilalţi. Ideal ar fi cauţi degrabă să remediezi situaţia, căci altfel ţi se duce vorba că nu se poate vorbi nicicum cu tine. Străduieşte-te să vezi ce te-a făcut aşa încrâncenat(ă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici