HOROSCOP 14 MARTIE 2020: Zodiile Fixe se resimt destul de tare după această săptămână lucrătoare. Ce au pregătit astrele în weekend

HOROSCOP 14 MARTIE. Dimineaţa acestei zile este marcată de aspectul tensionat de careu între Luna din Scorpion şi Mercur din Vărsător, indiciu că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) se resimt destul de tare după această săptămână lucrătoare.

1869 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 MARTIE 2020: Zodiile Fixe se resimt destul de tare după această săptămână lucrătoare. Ce au pregătit astrele în weekend

Sursa foto: Profimedia

Dup-amiază, Luna trece în Săgetător, oferind un plus de energie şi spontaneitate semnelor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător).

HOROSCOP 14 MARTIE BERBEC

Sâmbăta aceasta ar putea sta sub semnul unor tensiuni cu prietenii. Este vorba poate de o situaţie în care ţi-a fost trădată încrederea ori de ceva care are legătură cu banii ori cu resurse deţinute la comun. Dup-amiază, Luna ajunge însă în casa călătoriilor, prilej numai bun să pleci într-o mică excursie, singur(ă) sau însoţit(ă) de cineva drag. Ţi-ar prinde bine să ieşi din jungla urbană şi să explorezi puţin alte peisaje din apropierea ta.

HOROSCOP 14 MARTIE TAUR

În prima parte a acestei zile, s-ar putea duce unele lupte pentru putere între tine şi partenerul de viaţă. Sau poate că unul dintre voi se preocupă şi astăzi de lucruri legate de carieră, ceea ce nu îi cade tocmai bine partenerului. De ţinut minte ar mai fi însă că Luna poposeşte dup-amiază în casa intimităţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să îl surprinzi pe cel drag cu o atitudine ceva mai îndrăzneaţă.

HOROSCOP 14 MARTIE GEMENI

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să ai de făcut tot felul de munci pe lângă casă ori te îndeletniceşti cu unele activităţi profesionale rămase restante. Ţine însă cont de faptul că randamentul tău ar putea lăsa de dorit. Pentru un nivel de productivitate mai bun, ţi se recomandă să îţi faci timp pentru odihnă. După orele amiezii, Luna tranzitează casa cuplului, prilej numai bun să petreci timp de calitate alături de persoana iubită.

HOROSCOP 14 MARTIE RAC

Dimineaţa acestei zile ar putea fi marcată de o atmosferă încărcată între tine şi persoana iubită şi/ sau copii, pricinuită cel mai probabil de lipsa de încredere într-o privinţă sau alta. Este important să nu se ajungă la şantaj şi manipulare emoţională. Tot azi, dar în a doua parte a zilei, Luna trece în casa sănătăţii fizice, iar prin energia semnului pe care îl tranzitează, te îndeamnă la mai multă odihnă activă. Îţi prinde bine.

HOROSCOP 14 MARTIE LEU

În cazul tău, această dimineaţă este una în care unele chestiuni locative, gospodăreşti sau de familie pot crea o ruptură sau cel puţin un conflict între tine şi partener. În consecinţă, nu se arată o zi prea bună pentru tine şi apropiaţi. Situaţia se schimbă însă în bine spre dup-amiază, când Luna intră în casa iubirii şi a copiilor. Se formează astfel un context propice pentru activităţi care vă aduc mai aproape unul de altul.

HOROSCOP 14 MARTIE FECIOARĂ

Pari să ai multe de rezolvat în prima parte a acestei zile, dar nu te aştepta ca totul să meargă conform planului. Iar dacă aceste treburi implică să colaborezi îndeaproape cu alte persoane, încearcă să nu se ajungă la neînţelegeri. Oferă explicaţii şi solicită lămuriri suplimentare, dacă este cazul. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa familiei, favorizând activităţile cu apropiaţii. Gândeşte-te care sunt planurile de timp liber amânate în mod repetat.

HOROSCOP 14 MARTIE BALANŢĂ

Tentaţiile cu care te întâlneşti astăzi la cumpărături pot fi într-atât de mari încât îţi este aproape imposibil să nu le cedai. Abate-te de la lista de lucruri trebuincioase doar dacă este cazul să achiziţionezi un cadou, de exemplu. De dup-amiază încolo, Luna ocupă casa comunicării, semn numai bun să ieşi la un brunch sau la o cafea cu fratele/ sora sau un prieten vechi. Vă va prinde foarte bine să staţi la taclale puţin.

HOROSCOP 14 MARTIE SCORPION

Tensiunile cu familia ar putea face parte din apanajul acestei dimineţi. Ies poate la iveală diferenţe de mentalitate de care nu eşti, de regulă, conştient(ă). Spre dup-amiază însă, astrele îţi atrag atenţia într-o altă direcţie. Mai exact, s-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi (extra)profesionale de suplimentare a bugetului de care dispui în această perioadă. Dar ţine cont de faptul că s-ar putea să presupună unele riscuri. Cântăreşte dac-ar fi bine să ţi le asumi.

HOROSCOP 14 MARTIE SĂGETĂTOR

Ai putea avea tendinţa în această dimineaţă să te raportezi destul de mult la trecut. Poate că o situaţie din prezent îţi aminteşte de ceva din vremuri demult apuse şi faci paralele sau primeşti nişte veşti mai puţin plăcute care îţi afectează starea de spirit. Ea se îmbunătăţeşte însă de la prânz încolo, când Luna intră în semnul naşterii tale şi îţi readuce dispoziţia bună. Până la urmă, e păcat să fii abătut(ă) în weekend.

HOROSCOP 14 MARTIE CAPRICORN

În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, este posibil să cadă unele planuri de sfârşit de săptămână avute cu prietenii. Se înţelege aşadar dacă eşti dezamăgit(ă) în prima jumătate a acestei zile, cu atât mai mult dacă ai şi pierdut nişte bani din această cauză. Dup-amiază, Luna trece în casa subconştientului, ceea ce îţi poate deschide apetitul pentru lectură şi alte activităţi care implică să te bucuri de momentele de solitudine avute azi la dispoziţia ta.

HOROSCOP 14 MARTIE VĂRSĂTOR

Unii(ele) nativi(e) ar putea fi supăraţi(te) în această dimineaţă pentru că sunt nevoiţi(te) să meargă la serviciu. Alţii(tele) sunt puşi(se) în situaţii stânjenitoare în cadrul unor contexte sociale în care ar fi vrut neapărat să dea bine. Pe de altă parte, Luna intră dup-amiază în casa vieţii sociale, prilej numai bun să iasă cu prietenii şi să se deconecteze. În felul acesta, te eliberezi de energiile negative cu care rişti să te impregnezi peste zi.

HOROSCOP 14 MARTIE PEŞTI

Sâmbăta aceasta nu te surprinde într-o dispoziţie prea bună, cel puţin în prima sa jumătate. Eşti supărat(ă) dintr-un motiv sau altul ori doar poate foarte obosit(ă). În orice caz, cert este că nu prea ai chef să ieşi la cafele sau brunch-uri. După orele prânzului, schimbarea de semn a Lunii îţi deschide apetitul să ieşi în evidenţă. Fie că ai de onorat o invitaţie la un eveniment formal sau între prieteni, vei fi sufletul petrecerii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici