HOROSCOP 15 APRILIE 2020: Zodiile care vor ajunge la o răscruce importantă de drumuri

HOROSCOP. Chiar şi la mijlocul acestei săptămâni zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) sunt vizate de astre, dar mai exact de conjuncţia Lunii cu Pluto şi Jupiter în Capricorn şi de aspectul tensionat de careu între Soarele din Berbec şi acelaşi Jupiter din Capricorn.

4301 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 APRILIE 2020: Zodiile care vor ajunge la o răscruce importantă de drumuri

Sursa: Profimedia

Apoi se mută focus-ul pe semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător), care resimt intens trecerea Lunii în Vărsător, conjuncţia ei cu Saturn şi careul tensionat cu Uranus din Taur. În a doua parte a zilei, zodiile din a doua categorie ajung la o răscruce importantă de drumuri.
 
HOROSCOP 15 APRILIE BERBEC
 
Se continuă şi astăzi starea de relativă tensiune în domeniul profesional sau în raport cu responsabilităţile care îţi revin la locul de muncă. Sau poate se întâmplă şi astăzi să adopţi un comportament care nelinişteşte lucrurile şi creează inutil valuri. Dup-amiază, este foarte important totuşi să îţi schimbi centrul de interes. Planurile tale de viitor ori proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le-ai demarat suferă transformări semnificate în această perioadă, iar efectele încep să se vadă destul de mult în buzunarul tău. Poate ar fi cazul să impui unele schimbări, să iei decizii pentru a minimiza pagubele.
 
HOROSCOP 15 APRILIE TAUR  
 
Nu pari a fi într-o dispoziţie prea bună pe parcursul acestei zile sau cel puţin de dimineaţă. Eşti destul de posomorât(ă), poat chiar speriat(ă) de unele lucruri şi dezamăgit(ă) de faptul că sărbătorile pascale de anul acesta nu vor fi deloc ca cele de obicei. Cum nu eşti într-o pasă prea bună, faci faţă mai greu atribuţiilor pe care le ai la serviciu, dar mai ales răspunderii care îţi revine în cazul anumitor sarcini profesionale. Pe un fundal ca acesta, ai putea ajunge să te cerţi cu superiori sau să ai un schimb dur de replici cu ei cândva azi.
 
HOROSCOP 15 APRILIE GEMENI
 
În prima jumătate a acestei zile, îţi este pus(ă) la încercare încrederea în evoluţia proiectelor în care eşti implicată/ pe care le derulezi în această perioadă şi/ sau în relaţiile pe care le credeai vitale pentru viaţa socială ori dezvoltarea ta personală. O privire atentă asupra acestor elemente importante din viaţa ta ţi scoate în evidenţă faptul că rezistă cu greu perioadei pe care o trăim acum. În consecinţă, planează asupra ta o atmosferă încordată, care îţi influenţează destul de mult starea de spirit şi nu în bine. Poate ar fi cazul să iei deciziile care se impun de mult.
 
HOROSCOP 15 APRILIE RAC  
 
De câteva zile încoace, tot ies la iveală manifestări ale unui dezechilibru serios în raportul de forţe dintre tine şi cei cu care lucrezi sau persoana cu care convieţuieşti. Uşor-uşor, începi să îţi pui întrebări tot mai persistente în legătură cu motivul pentru care s-a ajuns aici şi care va fi implactul acestor episoade tot mai numeroase asupra evoluţiei relaţiei voastre. Este normal să te întrebi dacă mai concid interesele voastre, dacă viziunile pe care le împărtăşeaţi mai sunt compatibile. Încearcă să nu porţi pică pentru lucruri mărunte şi încearcă să îndemni la dialog deschis, de la suflet la suflet.
 
HOROSCOP 15 APRILIE LEU
 
Ai şi astăzi de-a face cu unele greutăţi la serviciu, iar ele se datorează unui cumul de motive: îţi lipseşte poate tehnologia necesară să îţi desfăşori activităţile profesionale aşa cum trebuie de la distanţă sau nu ai experienţa necesară să gestionezi eficient întârzieri, urgenţe ori situaţii de forţă majoră ca cele din această perioadă. Nu este de mirare aşadar că devin încordate interacţiunile cu colegii de muncă, şefii, colaboratorii şi clienţii. Într-un final, spiritele se vor calma, iar ceea ce ar trebui să încerci tu să faci este să eviţi situaţia în care laşi această tensiune să se infiltreze acasă.
 
HOROSCOP 15 APRILIE FECIOARĂ
 
Şi în cazul tău se poate contura un sentiment de neîncredere în partener. Ai întrebări cărora nu li s-au oferit încă un răspuns, te frământă unele gânduri şi bănuieli cărora nu le găseşti o rezolvare decât dacă îţi găseşti curajul să vorbeşti cu cei dragi. Dacă abordezi însă subiectele care te preocupă intens acum, s-ar putea să fie însă de parcă ai deschis cutia Pandorei. Ai mare grijă cum gestionezi momentele de onestitate şi transparenţă în legătură cu ceea ce simţi. Gândeşte-te la sentimentele celor dragi şi încearcă să nu le răneşti. Este o perioadă dificilă şi pentru ei acum.
 
HOROSCOP 15 APRILIE BALANŢĂ
 
Nici pe tine nu te ocolesc tensiunile în raport cu persoana iubită. Ar putea fi vina unor chestiuni de natură casnică, de familie sau locativă care scot la iveală unele diferenţe de mentalitate de care poate nu erai conştient(ă). Multe astfel de incompatibilităţi au ieşit la iveală în ultima perioadă, iar dacă nu vorbiţi despre ele, există posibilitatea să îţi corodeze relaţia cu persoana iubită. Pe un fundal ca acesta, se pot forma comportamente toxice care fac rău relaţiei voastre şi ştirbesc încrederea pe care ar trebui s-o aveţi unul în celălalt. Este important să vă puteţi spune chiar orice.
 
HOROSCOP 15 APRILIE SCORPION 
 
Indiferent dacă lucrezi de acasă ori mergi încă la serviciu, tensiuni în interacţiunile cu colegii de muncă încă apar. În funcţie de situaţia în care te afli, ele se pot datora mijloacelor de comunicare alternativă, care nu îţi permite să analizezi prea bine apele în care se scaldă ceilalţi sau poate că creează discuţii aprinse pe marginea modului în care tu sau tovarăşii de la serviciu gestionaţi problemele ivite la muncă astăzi. Nici acasă nu ai parte însă de o atmosferă mai liniştită pentru că se aduc în discuţie chestiuni casnice şi domestice care fac să te contrezi cu partenerul.
 
HOROSCOP 15 APRILIE SĂGETĂTOR
 
Te tentează de zile întregi nişte achiziţii care nu reprezintă o prioritate pentru tine. Eşti bombardat(ă) constant cu oferte şi promoţii şi - ce-i drept - ai cam avea nevoie să schimbi aspiratorul, de exemplu, ori să faci unele cadouri frumoase de Iepuraş. Sfatul, la cel ca în zilele anterioare, ar fi să te gândeşti de două ori înainte să dai cu banii în stânga şi în dreapta. S-ar putea să îţi plece gândul de la cheltuieli spre dup-amiază, când îţi atrag atenţia problemele de comunicare din planul profesional. Existenţa unor asemenea situaţii ar trebui să te facă mai prudent(ă) cu banii.
 
HOROSCOP 15 APRILIE CAPRICORN
 
În prima parte a zilei, se prefigurează unele tensiuni între tine şi unele persoane apropiate, cel mai probabil membri ai familiei de o vârstă mai înaintată. Te deranjează poate că nu au mai multă grijă de ei sau te temi că poate nu ai reuşit să-i ajuţi atât cât ai fi vrut în această perioadă destul de dificilă. Dacă te bate gândul să le cumperi iertarea sau să te revanşezi printr-un cadou frumos de Paşte, trebuie să îţi dai seama că nu aşa funcţionează lucrurile. În loc să dai banii pe ceva frumos dar inutil, optează pentru ceva de folos.
 
HOROSCOP 15 APRILIE VĂRSĂTOR
 
Eşti şi astăzi mai susceptibil(ă) la a te lăsa afectat(ă) de veştile şi informaţiile care circulă în jurul tău. Poate nu ai mereu prezenţa de spirit să le verifici la timp, să vezi că nu este cazul să te alarmezi sau să te entuziasmezi prea repede. În felul acesta, ai putea intra în dezbateri interminabile cu membrii familiei, care se informează din surse oficiale sau care preferă să fie mai circumspecţi în privinţa tuturor ştirilor care circulă în această perioadă. Fii raţional(ă) şi nu îţi pune în pericol armonia din casă doar pentru un articol, care poate nici nu-i adevărat.
 
HOROSCOP 15 APRILIE PEŞTI  
 
Dacă ai trenat până astăzi momentul de a anula unele planuri de călătorie, poate ar fi cazul să-ţi iei inima în dinţi şi să înfrunţi adevărul cu pieptul gol. Cel mai probabil, n-o să te vezi cu prietenii cu ocazia sărbătorilor pascale, iar în privinţa planurilor de călătorie anulate, s-ar putea să dureze până când îţi este returnată suma pe care ai plătit-o. Circulă tot felul de informaţii în legătură cu despăgubirile pe pachetele turistice, dar în loc să crezi tot ce zboară, mai bine întrebi direct la sursă. Fă-ţi timp să suni la agenţie sau la compania de zbor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici