HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2019: Zodiile favorizate. Cine va primi un bonus sau chiar o mărire de salariu

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2019. În prima parte a acestei zile, Luna din Fecioară aderă la două aspecte tensionate: unul de opoziţie cu Neptun din Peşti şi altul de careu cu Mercur din Săgetător, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) nu au parte de o dimineaţă prea liniştită. Semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) se bucură însă de o dup-amiază productivă graţie aspectelor armonioase de trigon formate de aceeaşi Lună din Fecioară cu Saturn şi Pluto din Capricorn.

8657 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2019: Zodiile favorizate. Cine va primi un bonus sau chiar o mărire de salariu

Sursa FOTO: Profimedia Images

BERBEC

S-ar putea să nu fii în cea mai bună formă astăzi. Pare că se întâmplă ceva cu tine la nivel mental şi fizic totodată, ceea ce înseamnă că începi mai greu ziua, mai ales la serviciu. Spre dup-amiază, situaţia se îndreaptă încetul cu încetul, lucru vizibil din randamentul de care dai dovadă la serviciu. Nivelul de productivitate afişat este net superior celui de dimineaţă, motiv pentru care reuşeşti să duci la bun sfârşit sarcini de lucru care te-ai fi aşteptat să îţi rămână pe mâine. Faci progrese considerabile în chiar ultimul moment şi se vede că eşti determinat(ă) să perseverezi.

TAUR

În prima parte a zilei, s-ar putea ca tensiunea să troneze peste atmosfera dintre tine şi persoana iubită, respectiv copii. Sentimentele puternice pe care le nutreşti faţă de ei te pot conduce în dimineaţa aceasta la comportamente care trădează totuşi o senzaţie de neîncredere vis-a-vis de ei, ceea ce riscă să le trezească celor dragi întrebări în legătură cu trăinicia afecţiunii tale. Spre orele amiezii, îţi dai şi tu seama că trebuie să accepţi unele lucruri, cu toate că tu le-ai face diferit sau chiar deloc. Pentru ei înseamnă mult şi trebuie să le oferi nivelul necesar de libertate-n relaţie.

GEMENI

Şi în cazul tău riscă să se manifeste o atmosferă nu prea armonioasă în familie, cel puţin în prima parte a zilei. Tot atunci se întâmplă că duci ceva din acest climat la serviciu şi rişti să ajungi la discuţii în contradictoriu din orice. Problema o constituie faptul că vii cu capsa pusă de acasă şi eşti prea sensibil(ă) la lucruri pe care altfel le-ai fi trecut cu vederea. După prânz, lucrurile par să intre pe făgaşul normal. Timpul petrecut în afara căminului şi departe de cei dragi, la serviciu, pare să te fi ajutat să îţi pui gândurile-n ordine.

RAC

De dimineaţă, s-ar putea ca interacţiunile cu ceilalţi să nu conducă de fiecare dată în direcţia dorită. Pe fondul climatului astral din prima jumătate a zilei, există riscul ca unele discuţii să ajungă la ceartă din pricina faptului că sistemul tău de referinţă nu se suprapune cu cel al interlocutorilor. Este normal să se mai întâmple astfel de lucruri, dar trebuie să fii atent(ă) cât anume laşi de la tine. Ideea ar fi să vă întâlniţi undeva la marginea drumului, astfel încât de nicio parte sacrificiile să nu fie prea mari. Pe dup-amiază, s-ar putea să ajungeţi la un armistiţiu.

LEU

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea ca cheltuielile să sară calul. Te întâlneşti poate cu fel de fel de tentaţii cărora le rezişti cu greutate sau poate că se întâmplă să nu le poţi refuza partenerului şi/ sau copiilor ceva ce îşi doreau de mult. În orice caz, cert este că nu scapi prea ieftin în această dimineaţă, cu toate că încerci să minimizezi achiziţiile. Vestea bună este aceea că, pe dup-amiază, se întrevăd şanse de câştig ce-ţi permit să simţi că nu ai băgat astăzi mâna în buzunar chiar aşa de mult. Uneori trebuie să te răsfeţi.

FECIOARA

În dimineaţa acestei zile, s-ar putea să fii mai critic(ă) decât de obicei, mai ales în raport cu partenerul şi părinţii. Nimic nu te mulţumeşte şi ai o replică pentru orice, ceea ce poate conduce la tensiuni n raport cu ei în prima parte a acestei zile. Dup-amiază, se întâmplă ceva care te face să nu te mai iei chiar aşa în serios. Îţi regăseşti veselia şi capacitatea de a lua lucrurile mai uşor. Până la urmă, realizezi că ai tins să dai o dimensiune prea mare anumitor aspecte care nu erau chiar atât de importante şi îţi schimbi atitudinea.

BALANTA

Subconştientul ar putea ajunge, cel puţin în această dimineaţă, să lucreze în defavoarea ta. Nesiguranţa te face să pierzi din momentum la serviciu, iar felul în care comunici trădează temerile pe care le ai în privinţa anumitor aspecte. Este evident că şovăieşti în prima parte a zilei şi nu ai prea multă încredere în raţionamentele tale, dar nici în alte păreri. Spre orele prânzului, te reechilibrezi, cel mai probabil graţie intervenţiei stabilizatoare a membrilor familiei. Dar s-ar putea să nu reuşeşti să recuperezi progresul pe care nu ai reuşit să îl realizezi până în a doua parte a acestei zile.

SCORPION

Astăzi ar fi indicat să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut pentru ca, pe termen lung, viaţa ta să se îndrepte în direcţia pe care o doreşti. În principiu, eşti pe drumul cel bun, dar cheltuielile sunt destul de greu de acoperit astăzi, iar prezentul nu aşteaptă să termini de aranjat ziua de mâine. Spre dup-amiază, îţi repui priorităţile în ordine, iar unele dicuţii revelatoare te ajută să te organizezi mai bine. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie vorba doar despre o gestionare defectuoasă a timpului pe care reuşesc însă să o redreseze până la prânz.

SAGETATOR

Presiunea pe care o resimţi la serviciu astăzi este destul de mare. Dimineaţă, înainte să pleci la serviciu, s-ar putea să ai parte chiar de un mic conflict cu familia, ocazionat cel mai probabil de stresul care se amplifică la gândul sarcinilor de care va trebui să te ocupi astăzi. Odată ajuns(ă) la muncă, se intensifică această senzaţie că lucrurile nu merg în favoarea ta sau că duci o greutate prea mare. Cu toate acestea însă, îţi faci treaba bine şi reuşeşti chiar să te califici pentru un bonus sau o primă. ori primeşti promisiunea fermă a unei măriri salariale.

CAPRICORN

Ai o idee clară despre felul în care ar trebui să meargă lucrurile astăzi şi îţi impui standarde şi cote pe care cu greu le poţi atinge. Acest lucru te predispune la dezamăgiri în dimineaţa acestei zile, când constaţi că unele socoteli de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Poate că dacă te-ai mulţumi să bifezi doar o parte din agenda de activităţi formulată pentru azi, ai evita situaţia în care simţi că nu ai făcut destul. Priveşte realist lucrurile şi vei vedea că nu poţi deţine controlul absolut asupra felului în care evoluează anumite aspecte şi situaţii.

VARSATOR

S-ar putea contura astăzi unele lipsuri financiare sau poate că este vorba despre unele pierderi de acest gen pe care nu ai reuşit să le preconizezi înainte să se întâmple. Nu este de mirare aşadar dacă iau naştere în mintea ta temeri cu privire la situaţia ta materială. S-ar putea însă ca aceste frici să nu fie tocmai fundamentate, în sensul că lucrurile nu stau chiar atât de rău. Nu ar strica să îţi faci timp să priveşti înăuntrul tău şi să vezi dacă nu cumva starea de dezechilibru este una de ordin personal mai degrabă decât în plan exterior.

PESTI

În cazul în care activezi într-un parteneriat profesional, lucrezi cu partenerul sau treci printr-o perioadă mai dificilă cu persoana iubită, s-ar putea ca, în prima parte a acestei zile, să duci aprige lupte pentru putere cu asociatul(a), colaboratorii sau partenerul. Acest lucru se datorează faptului că unele lucruri nu s-au discutat la timp şi au erodat în timp coeziunea dintre voi. Pentru ca lucrurile să revină pe făgaşul normal, este important să verificaţi dacă obiectivele voastre au încă un filon comun. Poate că aţi început să vă doriţi alte lucruri de la relaţia voastră şi nu aţi discutat despre asta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici