HOROSCOP 22 octombrie 2019: Zodiile care ar trebui să se aştepte la evenimente neprevăzute în plan sentimental, profesional sau financiar

Luna din Leu aderă astăzi la un careu tensionat cu Uranus retrograd din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) ar trebui să se aştepte la unele evenimente neprevăzute în plan profesional, financiar sau sentimental.

12117 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 octombrie 2019: Zodiile care ar trebui să se aştepte la evenimente neprevăzute în plan sentimental, profesional sau financiar

BERBEC

Dacă nu eşti atent(ă), cheltuielile s-ar putea ţine lanţ astăzi. Aşadar, dacă mergi la cumpărături, încearcă să nu te îndepărtezi prea mult de la lista de articole absolut necesare. Este de la sine înţeles că ziua aceasta nu este una potrivită pentru a face achiziţii costisitoare de care nu ai nepărat nevoie. În caz contrar, s-ar putea să te trezeşti că ai dat o grămadă de bani pe un produs care ar fi intrat de curând la reduceri. În cazul în care trebuie să faci un cadou, ia mai degrabă ceva simbolic decât un dar scump care nu este util.

TAUR

Ziua de marţi ar putea, în cazul tău, să vină la pachet cu unele tensiuni în familie. Tu o ţii pe-a ta şi nu pari prea dispus(ă) să dai înapoi, iar orgoliul celor dragi este prea mare pentru a le permite să lase de la ei. În felul acesta, intraţi într-un cerc vicios din care vă va fi destul de greu să ieşiţi neşifonaţi. Poate ar fi cazul ca, după programul de la serviciu, să pui de o şedinţă de familie în care să trataţi pe larg problemele cu care vă confruntaţi. Altfel, atmosfera încordată va culmina cu o ceartă.

GEMENI

Încăpăţânarea pe care o afişezi astăzi riscă să îţi pună unele piedici destul de mari. Iar dacă te mai raportezi şi la situaţii din trecut asemănătoare, conversaţiile purtate azi o vor lua cu siguranţă pe o pantă descendentă. Se vede că vorbeşte frica şi nu prudenţa în locul tău, iar acest lucru poate să spune despre tine lucruri care nu sunt conforme cu cine eşti cu adevărat. Fereşte-te să te implici în intrigi, priveşte realist situaţiile în care te afli şi nu te lăsa influenţat(ă) de alţii. Ascultă atent ce ţi se spune şi alege ce e bine pentru tine.

RAC

Marţea aceasta nu este una potrivită pentru a face investiţii în planuri de viitor sau pentru a-ţi vira economiile în proiecte. Momentan, ele se află pe un teren nesigur şi şansele sunt mai mari să încasezi o pagubă decât profituri. Nu sunt favorizate nici împrumuturi, fie că îţi sunt solicitate sau tu eşti cel(a) care le cere unui apropiat. Evită să-ţi pui încrederea în persoane care ţi-au demonstrat cu alte ocazii că nu merită acest privilegiu. Cu siguranţă ai avut unele presentimente în raport cu aceste situaţii şi s-ar putea să regreţi dacă nu le vei acorda mai multă atenţie.

LEU

Se prefigurează azi unele tensiuni în planul profesional. S-ar putea ca atmosfera dintre tine şi superiori să aibă de suferit din pricina unor decizii pe care le iau în ceea ce te priveşte. Sau poate că îţi pun în cârcă responsabilităţi care nu fac parte din fişa postului tău şi în raport cu care nu ţi-ai dat acordul. În felul acesta, este de aşteptat să nu dai un randament prea ridicat ori să dezvolţi un comportament pasiv-agresiv care îţi fură din productivitate. Caută să iei lucrurile ca atare şi să îţi duci treaba la bun sfârşit, indiferent de aceste circumstanţe.

FECIOARĂ

A doua zi din săptămână nu te găseşte într-o dispoziţie prea bună. Modul în care evoluează lucrurile astăzi îţi accentuează unele frici şi nesiguranţe pe care ai încercat să le ignori sau de care nici nu ţi-ai dat seama. Ar trebui să încerci să vezi dacă ai motive reale de îngrijorare. S-ar putea să nu fie vorba de ceva serios, care chiar să îţi dea de gândit. Aşadar, este foarte important să nu laşi realitatea să se amestece cu scenariile negative pe care eşti tenat(ă) uneori să le concepi. Foloseşte-ţi mai bine energia pentru a evita căderea drobului de sare.

BALANŢĂ

S-ar putea să întâlneşti astăzi persoane cu care legi rapid o relaţie şi cu care te gândeşti chiar să dezvolţi unele proiecte. Astrele te avertizează însă că s-ar putea să nu ai de-a face cu nişte oameni potriviţi pentru tine. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre unele temeri legate de viitor, pricinuite de unele planuri care nu au mers aşa cum s-au aşteptat. Aşadar, nu se întrevede o zi prea bună la orizont, dar trebuie să încerci să te adaptezi şi să fii mai atent(ă) la semnalele subtile pe care le primeşti. Ele îţi transmit multe.

SCORPION

În cazul în care eşti implicat(ă) într-un parteneriat de viaţă şi/ sau de afaceri, este de aşteptat ca lucrurile să nu meargă prea bine azi. Se duc intense lupte pentru putere între voi, ceea ce transformă competitivitate sănătoasă într-o situaţie din care puteţi avea amândoi de pierdut. Astrele îţi transmit faptul că ar trebui să rediscutaţi limitele autorităţii fiecăruia dintre voi. S-ar putea să fii exagerat în anumite privinţe şi aţi ajuns în punctul în care trebuie să faceţi ceva pentru a vă redresa. Vorbiţi deschis, spuneţi-vă ce nu vă convine şi încercaţi să găsiţi soluţii împreună pentru problemele apărute.

SĂGETĂTOR

La serviciu, aşteaptă-te ca lucrurile să nu evolueze după planul prestabilit. Aşteptările sunt mari, termenele-limită reduse, iar ajutorul de care beneficiezi pentru a-ţi duce treburile la bun sfârşit este redus, dacă nu chiar inexistent. Dacă mai apar în ecuaţie şi urgenţe sau alte răsturnări de situaţie, este de aşteptat să nu ai parte de o zi prea grozavă. Tot ceea ce poţi face în astfel de situaţii este să te bazezi pe propriile forţe. Dispui de experienţa necesară pentru a transforma astfel de circumstanţe nu tocmai plăcute în oportunităţi de a evolua şi de a-ţi face remarcată priceperea la serviciu.

CAPRICORN

S-ar putea ca nici pe tine să nu te ocolească problemele relaţionale. Dar în cazul tău se leagă strict de relaţia cu partenerul; unul dintre voi are tendinţa de a le ceda pornirilor de gelozie şi posesivitate, ceea ce riscă să îşi lase adânc amprenta pe atmosfera din viaţa de cuplu. Trebuie să te gândeşti însă că poate nu au legătură cu persoana iubită, ci ţin mai degrabă de unele frustrări personale pe care trebuie să le gestionaţi eficient. Aşadar, căutaţi să vedeţi dacă nu cumva sunt unele false probleme sentimentale care maschează o neîncredere mai pronunţată în forţele proprii.

VĂRSĂTOR

În familie, par să persiste unele probleme pe care altfel le-aţi fi rezolvat uşor sau o stare de încordare care nu vă este neapărat familiară. Se prea poate ca acest lucru să se datoreze orgoliului partenerului care nu face decât să constate cu ce vă confruntaţi, fiind cu totul refractar(ă) la ideile pe care le ai pentru a aduce lucrurile pe făgaşul normal. Lipsa comunicării eficiente în cuplu pare să îşi spus cuvântul, dar dacă vreţi ca situaţia să se amelioreze, este important să căutaţi împreună soluţii. Lăsaţi mândria la o parte şi dialogaţi deschis pe temele de interes maxim.

PEŞTI

La locul de muncă, nenoroacele s-ar putea ţine astăzi lanţ. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba de unele probleme tehnice cu aparatura de la birou care le joacă feste. Sau poate că ar fi trebuie să îşi ia unele precauţii suplimentare, salvându-şi progresul înregistrat în raport cu proiectele curente pe un server extern sau aducându-şi un încărcător suplimentar pentru telefon la birou. În ceea ce îi priveşte pe alţi(te) nativi(e), comunicarea defectuoasă cu colegii de muncă poate constitui o sursă potenţială de încurcături. Cu toate acestea, dacă nu vă păstraţi calmul, s-ar putea ca situaţia să se agraveze.

Taguri:
horoscop,
zodii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici