HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020: Se anunţă o perioadă intensă pentru nativii Berbec. Cum începe weekend-ul pentru celelalte zodii

Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni aduce în prim plan intrarea lui Venus în semnul exilului ei diurn, Berbecul, unde va sta până pe 5 martie şi de unde îndeamnă zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) să se poziţioneze mai ferm în raport cu partenerul de viaţă, afaceri sau cu familia.

22100 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2020: Se anunţă o perioadă intensă pentru nativii Berbec. Cum începe weekend-ul pentru celelalte zodii
HOROSCOP 7 FEBRUARIE BERBEC
 
Venus poposeşte vinerea aceasta tocmai în semnul naşterii tale, potenţându-ţi şarmul şi carisma. Cu toate acestea, nu cauţi să placi tuturor persoanelor cu care intri în contact, dar ceva din atitudinea ta asertivă şi din faptul că nu îţi este frică de necunoscut nu poate decât să îi atragă pe ceilalţi ca un magnet. Iar cum Mercur în este casa subconştientului, conferindu-ţi o doză suplimentară de mister, faci furori pe scena de dating. Iar partenerului îi laşi impresia că mai sunt atât de multe de descoperit la tine. Nu vei duce aşadar lipsă de atenţie, dar fii selectiv(ă) cu anturajul.
 
HOROSCOP 7 FEBRUARIE TAUR
 
În cazul tău, Venus se instalează în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate însemna faptul că, în cazul unor nativi(e), ar putea reapărea în peisajul actual un partener din trecut. Sau poate încep o relaţie pe care vor să o ţină departe de ochii curioşilor o perioadă, din varii motive. La fel de posibil este să fii mai reticent(ă) decât de obicei faţă de partener şi să păstrezi anumite lucruri pentru tine. În toate aceste situaţii, există riscul să se creeze anumite complicaţii din cauza faptului că nu eşti mai asumat(ă) în privinţa anumitor chestiuni ca acestea.
 
HOROSCOP 7 FEBRUARIE GEMENI
 
Cu Venus în casa vieţii sociale, nivelul tău de popularitate creşte foarte mult în următoarea perioadă. Eşti apreciat(ă) pentru spontaneitatea ta şi pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume atunci când ceilalţi se feresc să spună ceea ce crede, de fapt, toată lumea. În ceea ce îi/le priveşte pe unii(ele) nativi(e), există posibilitatea să dezvolte sentimente de altă natură pentru un prieten. Este foarte important să tatoneze terenul să vadă dacă aceste trăiri sunt reciproce sau nu. În caz contrar, pot reuşi să se oprească la timp fără să denatureze în vreun fel relaţia de amiciţie cu acel cineva.
 
HOROSCOP 7 FEBRUARIE RAC
 
Prezenţa lui Venus în casa carierei şi a statutului social din horoscopul tău general te face o prezenţă agreabilă în cadrul întâlnirilor mai mult sau mai puţin formale pe care le ai în această perioadă cu unele cercuri selecte. Vei întâlni oameni importanţi care pot avea o influenţă mare asupra parcursului tău profesional şi asupra modului în care te impui în societate, semn că presiunea este destul de mare. În cazul anumitor nativi(e), se arată o relaţie/ aventură cu o persoană situată pe o treaptă superioară în ierarhia socială şi/ sau profesională. Ţine cont că apar probleme dacă lucraţi împreună.
 
HOROSCOP 7 FEBRUARIE LEU
 
Cu Venus în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor, nu este de mirare dacă îţi asculţi instinctul şi îţi iei bilete last minute pentru un city break în afara ţării sau undeva departe de casă. Simţi nevoia să dai piept cu necunoscutul şi să schimbi puţin peisajul. Astfel de decizii spontane îţi oferă un suflu nou şi te ajută să îţi deschizi orizonturile. În cazul în care eşti implicat(ă) într-o relaţie la distanţă, s-ar putea să resimţi mai puţin depărtarea, iar în cazul nativilor(elor) implicaţi(te) într-o relaţie cu o persoană din altă cultură, diferenţele de mentalitate se mai atenuează.
 
HOROSCOP 7 FEBRUARIE FECIOARĂ
 
Venus intră azi într-o casă din horoscopul tău general care este asociată cu banii şi bunurile pe care le-ai câştigat şi/ sau le deţii cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, semn că aceste resurse constituie un important centru de interes pentru tine în următoarea perioadă. S-ar putea să apară oportunităţi, din direcţia ta, pe care le sugerezi tu sau la iniţiativa ori din informaţiile celor cu care derulezi o afacere sau formezi un cuplu. Important este să nu iei o decizie în privinţa lor până nu te consulţi şi cu ceilalţi. Altfel, s-ar putea isca unele conflicte foarte aprinse. 
 
HOROSCOP 7 FEBRUARIE BALANŢĂ
 
Ingresul lui Venus în casa parteneriatelor indică debutul unei perioade în care este propice să stabileşti şi să cultivi relaţii noi şi vechi, indiferent dacă sunt de natură profesională sau sentimentală. Ţine cont însă că există riscul ca lucrurile să se fâsâie repede dacă nu încerci să menţii vie flacăra ori să aduci mereu provocări care să vă ajute să creşteţi împreună. De asemenea, poate fi destul de greu de rezistat tentaţiei de a face unele lucruri pe la spatele partenerului de viaţă şi/ sau afaceri. Caută să eviţi oricare astfel de situaţie până nu este prea târziu pentru voi.
 
HOROSCOP 7 FEBRUARIE SCORPION
 
Venus va ocupa de azi încolo casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Pe de-o parte, ea ar putea anunţă o perioadă în care te bucuri de armonie la locul de muncă. Ai parte de mai multă bună înţelegere în raport cu colegii de muncă, chiar şi cu aceia cu care comunici destul de dificil. Pe de altă parte, există riscul să te rotunjeşti, mai ales dacă eşti genul care se refugiază în dulciuri sau mâncare în general din pricina stresului. Mai există şi posibilitatea să dezvolţi sentimente puternice pentru un coleg de muncă ce-ţi era doar prieten.
 
HOROSCOP 7 FEBRUARIE SĂGETĂTOR
 
Cu Venus în casa iubirii, te numeri printre norocoşii(oasele) Zodiacului. Ai parte de romantism din plin în plan sentimental, dar fără dulcegării şi alte astfel de manifestări care devin plictisitoare de la un moment dat încolo. Mai degrabă este vorba de mai multă spontaneitate, semn că revitalizezi sectorul intim şi eşti dispus(ă) să încerci lucruri noi alături de partener sau persoana cu care ajungi în acest stadiu în săptămânile care urmează. În raport cu copiii, se vede că depui eforturi pentru a le înţelege pasiunile şi, de ce nu, pentru a te bucura alături de ei de hobby-urile voastre comune.
 
HOROSCOP 7 FEBRUARIE CAPRICORN
 
Venus în casa familiei din astrograma ta solară este echivalentă cu o perioadă de linişte şi armonie în familie. S-ar putea să mai existe însă situaţii în care îţi sare ţie sau unei rude ţandăra, dar vă calmaţi repede şi vă trece la fel de repede. Iar cum acest astru este asociat simţului estetic, se recomandă ca, dacă intenţionezi să derulezi unele lucrări în spaţiul locativ, să te uiţi săptămânile acestea după decoraţiuni. S-ar putea să nu le reperezi tocmai pe cele mai ieftine, semn că ar fi bine să aştepţi cu achiziţionatul, dar vei găsi unele opţiuni chiar spectaculoase.
 
HOROSCOP 7 FEBRUARIE VĂRSĂTOR
 
Venus poposeşte astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că adaugă o doză de asertivitate, dar şi de combativitate în felul în care te raportezi la ceilalţi în săptămânile care urmează. Pe de-o parte, aceasta este o veste bună, mai ales în contextul în care te aşteaptă negocieri sau alte situaţii în care trebuie să fii persuasiv(ă) şi să te impui. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi sară ţandăra în situaţii nepotrivite, semn că trebuie să balansezi aceste atitudini cu mai mult tact şi diplomaţie, mai ales când simţi că pierzi controlul în comunicare.
 
HOROSCOP 7 FEBRUARIE PEŞTI
 
Prezenţa lui Venus în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general coincide cu debutul unei perioade în care poţi câştiga mult, dar poţi să şi cheltuieşti la fel de mult, dacă nu chiar în proporţii mai mari. Apar tot felul de oportunităţi să-ţi rotunjeşti destul de rapid şi simplu veniturile, dar îţi fac cu ochiul tot felul de produse cu o etichetă cu destul de multe de multe zerouri. În cazul în care nu eşti în poziţia de a face achiziţii fără să te uiţi la buzunar, poate ar fi cazul să-ţi uiţi intenţionat cardul acasă mai des.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici