Horoscop, 7 Mai 2019: Astrologul Anca Martin spune care sunt zodiile care ar putea avea parte de peripeţii

Horoscop, 7 Mai 2019. Venus din semnul Berbecului aderă astăzi la un aspect tensionat de careu cu Saturn retrograd din Capricorn, motiv pentru zodiile Cardinale, mai precis Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii, s-ar putea simţi mai tensionaţi decât de obicei.

3104 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 7 Mai 2019: Astrologul Anca Martin spune care sunt zodiile care ar putea avea parte de peripeţii

Horoscop, 6 mai 2019

Horoscop Berbec

A doua zi a acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu tensiuni în raport cu superiorii. Fie că motivele sunt întemeiate sau se bazează pe lucruri nefondate, cert este că atmosfera dintre voi nu este una armonioasă. Indicat ar fi să nu torni gaz pe foc, mai ales dacă aţi mai avut parte de astfel de momente în trecut. Gândeşte-te ce anume ai putea face pentru a îndrepta lucrurile. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca scânteile să apară în relaţie cu anumite figuri autoritare din familiile lor. Se recomandă să dai dovadă de tact şi mai multă diplomaţie.

Horoscop Taur

S-ar putea ca, în cazul tău, marţea să vină la pachet cu o stare de spirit nu prea grozavă, semn că fie treci printr-o perioadă mai puţin fastă, fie te încearcă temporar nişte episoade de melancolie. Iată un prilej mai mult decât bun să practici meditaţie sau să te dedai introspecţiei. S-ar putea să faci mari progrese în depăşirea unor traume sau frustrări din trecut care şi-au pus accentul pe bunăstarea ta mentală. Concentrează-te mai mult pe tine însuţi(ăţi) şi acordă-ţi mai mult timp decât de obicei. Pe fondul climatului astral de astăzi, intuieşti cu claritate încotro anume poţi evolua.

Horoscop Gemeni

Astăzi nu este o zi în care să te bazezi pe alţii mai mult decât pe tine însuţi(ăţi). Vestea mai puţin bună este că ar trebui să fii circumspect(ă) şi la adresa celor cu care derulezi un proiect sau cărora le-ai delegat o parte importantă din sarcinile tale. S-ar putea ca obiectivele tale să nu mai coincidă şi să se creeze tensiuni suficient de puternice între voi încât să vă determine să reevaluaţi viitorul parteneriatului vostru. De încercări similare ai parte şi pe plan social, unde s-ar putea ca unii prieteni apropiaţi să se distanţeze destul de mult de tine.

Horoscop Rac

S-ar putea ca marţea aceasta să intervină între tine şi partenerul de viaţă cariera ta sau a lui. De exemplu, este posibil ca unul dintre voi să acorde mai mult interes acestui sector decât celălalt, ceea ce-l face să performeze la un nivel mai scăzut în familie şi/ sau gospodărie. Ori poate unul dintre voi câştigă mai mult, ceea ce îl face să emită pretenţii şi să impune standarde acasă. Oricare ar fi situaţia, cert este că există lucruri care se cer neapărat discutate pentru a evita conflictele pe viitor. Gândeşte-te cum ai putea deschide subiectul pentru a nu leza.

Horoscop Leu

Provocările la locul de muncă se ţin lanţ astăzi pentru tine. Există posibilitatea să ţi se delege sarcini profesionale cu un grad de dificultate mai ridicat decât de obicei sau care au termene-limită greu de respectat. Unde mai pui că şi aşteptările şefilor sunt destul de ridicate, ceea ce adaugă un plus de presiune pe umerii tăi deja îngreunaţi de povara unui program aglomerat. În cazul acelor nativi(e) care aşteaptă rezultatele unor baterii de teste, recomandabil este să consulte un al doilea specialist sau să trimită probe la un alt laborator. Există posibilitatea ca răspunsul să fie altul, mai îmbucurător.

Horoscop Fecioară

Pe fondul climatului astral de astăzi, s-ar putea să apară fricţiuni între tine şi persoana iubită. Este clar că există unele probleme de încredere între voi şi că ar trebui să lucraţi la ele în perioada următoare. Cel mai probabil, vă acuzaţi unul pe celălalt de lucruri neadevărate, pentru care nu aveţi dovezi, iar aceasta creează o atmosferă destul de tensionată între voi. Dacă partenerul nu face niciun pas către tine, caută tu să iniţiezi un dialog. În caz contrar, legătura dintre voi ar putea deveni una toxică, ce vă face rău amândurora. N-o lăsaţi să ajungă în acest punct.

Horoscop Balanţă

Există unele chestiuni de natură domestică şi famială asupra cărora tu şi partenerul de visţă nu puteţi cădea de acord nicicum. Acest lucru se datorează fie motivului că unul este mai implicat decât celălalt, fie faptului că sistemele voastre de valori şi principii admit interpretări şi strategii fundamental contrastante de a aborda problemele apărute. În orice caz, indicat ar fi să luaţi un astfel de eveniment drept o provocare de a găsi un compromis în ciuda tuturor diferenţelor voastre de mentalitate. Trebuie doar să aveţi disponibilitatea de a comunica. Deschideţi-vă unul spre celălalt şi veţi găsi o soluţie împreună negreşit.

Horoscop Scorpion

La locul de muncă, ziua de azi pare a fi una cu peripeţii pentru tine: nu primeşti o aprobare la timp, se rătăcesc unele documente, dă rateuri laptop-ul sau telefonul ori pu şi simplu nu te mai înţelegi cu colegii de serviciu. Ori poate ai de-a face cu alte scenarii, care mai de care mai ciudate. În fine, ce merită să ţii minte este că nimic nu este ceea ce pare la muncă şi că un necaz s-ar putea să nu vină singur. Nativii(ele) care au programat azi un consult trebuie neapărat să-i ceară medicului explicaţii suplimentare dacă nu înţeleg.

Horoscop Săgetător

Cheltuielile, neprevăzute sau inutile, s-ar putea ţine scai de tine astăzi. Fie că nu ai anticipat nişte costuri sau te-a cam luat valul şi ai cumpărat şi alte lucruri în afara celor de pe lista de cumpărături, cert este că s-ar putea să bagi mâna mai adânc în buzunar decât ţi-ai fi dorit. Dacă vrei să impresionezi pe cineva sau doar să te răsfeţi cu câte ceva, caută cele mai bune oferte disponibile. S-ar putea să economiseşti mai mult decât credeai şi să foloseşti acele fonduri pentru a face altceva. Îţi poţi face hatârul liniştit(ă) deci, dar nu fără unele limite.

Horoscop Capricorn

Dacă intenţionezi că-ţi vizitezi părinţii astăzi sau poate alte rude cu o mentalitate mai de modă veche, asigură-te că te înarmezi şi cu o doză dublă de tact şi diplomaţie. S-ar putea ca diferenţele de mentalitate dintre voi să nu întârzie să iasă la suprafaţă, creând tensiuni inutile între tine şi persoane apropiate cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme. Este important să-ţi asumi din timp faptul că nimeni nu se va schimba doar de dragul tău şi că ar trebui să înveţi să-i tolerezi pe ceilalţi, cu tot cu ceea ce tu percepi ca fiind neajunsurile lor.

Horoscop Vărsător

Aşteaptă-te astăzi la unele veşti cu impact emoţional destul de puternic. S-ar putea ca ele să vorbească despre o persoană dragă cu care nu ai menţinut un contact stabil ori despre o oportunitate apărută din senin în viaţa ta. La fel de posibil însă este să anunţe ieşirea la suprafaţă a unui secret sau vehicularea unei bârfe despre sau de către un apropiat. Aşadar, este greu de spus dacă vei avea de-a face cu zvonuri plăcute sau mai puţin plăcute. Fără putinţă de tăgadă este faptul că te vor suprinde şi că te vor provoca să faci unele schimbări importante.

Horoscop Peşti

Banii, proiectele de grup şi planurile de viitor constituie o prioritate pentru tine astăzi. S-ar putea, de exemplu, să te găseşti în postura de a face unele investiţii deloc mici în achiziţionarea unei aparaturi sau obţinerea unor aprobări. Astrele însă te descurajează să faci o asemenea mutare astăzi. Sfatul lor ar fi acela să mai aştepţi puţin, mai ales dacă mai sunt chestiuni de finisat înainte de marea (re)lansare. Înainte de a trimite barca la apă, asigură-te însă că ai astupat toate golurile. Altfel, s-ar putea să te trezeşti cu unele pagube destul de greu de recuperat în perioada următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici