Horoscop, 8 Mai 2019: Trei zodii primesc astăzi un plus de spontaneitate

Horoscop, 8 Mai 2019 . Mercur intră astăzi într-o conjuncţie cu Uranus în semnul Taurului, semn că zodiile de Pământ, mai exact Taurii, Fecioarele şi Capricornii, primesc un plus de spontaneitate.

3321 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 8 Mai 2019: Trei zodii primesc astăzi un plus de spontaneitate

Horoscop, 8 Mai 2019

Horoscop 8 mai 2019: Berbec

Mercur i se alătură astăzi lui Uranus în semnul Berbecului în casa banilor şi a bunurilor personale din horoscopul tău general, semn că ai putea fi ceva mai repezit(ă) cu finanţele şi nu te gândeşti prea mult cum le cheltuieşti ori poate apar din senin oportunităţi de a-ţi rotunji veniturile şi/ sau de a valorifica unele economii pe care le-ai realizat cândva în ultima perioadă. Aşadar, se întrevede multă activitate în sectorul financiar, ceea ce poate să aibă un efect ambivalent. Străduieşte-te să nu faci mai multe cumpărături decât ţi-ai propus şi să strângi puţin cureaua. Nu-ţi va părea rău.

Horoscop 8 mai 2019: Taur

Conjuncţia lui Mercur cu Uranus s-ar putea să-ţi dea multă energie astăzi, dar aşteaptă-te, de asemenea, să fii şi destul de tensionat(ă) totuşi. Dacă există motive reale pentru felul în care te simţi, rămâne de văzut, dar s-ar putea să nu fie decât o senzaţie temporară pe care nu ţi-o poţi explica. Dacă reuşeşti să-ţi direcţionezi acest avânt către ceva palpabil, s-ar putea să realizezi multe lucruri importante. Aşadar, caută să fii ordonat(ă) în felul în care te comporţi, îţi ordonezi timpul şi îţi gestionezi resursele. În final, vei vedea că ţine de tine să te pui pe făgaşul potrivit.

Horoscop 8 mai 2019: Gemeni

Mercur i se alătură azi lui Uranus în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca cel mai mic stimul să te scoată din fire. Cel mai probabil, aduni de ceva timp nemulţumiri şi frustrări, iar pe fondul astral tensionat de astăzi, s-ar putea să ajungi să răbufneşti. Ideal ar fi să cauţi nişte metode de a elibera presiunea. Poate fi vorba de exerciţii de respiraţie, meditaţie, lectură sau poate o sesiune de masaj la finele zilei. Strategia contează mai puţin în cazul acesta, rezultatul fiind acela care primează. Găseşte-ţi timp şi pentru tine-n unele ocazii.

Horoscop 8 mai 2019: Rac

Mercur dă mâna astăzi cu Uranus în casa proiectelor de grup şi a planurilor de viitor, ceea ce înseamnă că s-ar putea să legi unele colaborări importante mai repede decât te-ai aşteptat. Tot la fel de posibil este să-ţi vină unele idei extrem de bune despre cum anume ai putea pune pe picioare o afacere la care te gândeşti de multă vreme. Prietenii ţi-ar putea servi drept sursă de inspiraţie în astfel de momente, deci solicită feedback din partea lor. S-ar putea să primeşti şi unele critici, dar nu le lăsa să te dea înapoi. Ia-le ca pe ceva constructiv.

Horoscop 8 mai 2019: Leu

Conjuncţia lui Mercur cu Uranus se formează în casa carierei şi a statutului social din horoscopul tău general, ceea ce prefigurează unele oportunităţi-fulger de a te face şi mai cunoscut(ă) pe plan profesional, de a cunoaşte persoane importante din domeniul tău de activitate ori de a lega relaţii mai apropiate cu şefii. Important este să fii pe fază şi să profiţi de ele din plin întrucât există riscul să ţi-o ia cineva înainte. În plus, este important să gândeşti de două ori şi să vorbeşti o singură dată. Altfel, s-ar putea să regreţi mult dacă te ia gura pe dinainte.

Horoscop 8 mai 2019: Fecioară

Mercur aderă astăzi la o conjuncţie cu Uranus în casa călătoriilor, a filozofiei de viaţă şi a studiilor înalte, semn că aceste aspecte ar putea ocupa locuri fruntaşte în lista ta de priorităţi. De exemplu, s-ar putea să fii nevoit(ă) să pleci peste noapte într-o călătorie de afaceri ori ţi se solicită să te înscrii la un curs de perfecţionare continuă sau poate ai unele revelaţii binemeritate despre traiectoria potrivită evoluţiei tale personale. Se pregăteşte aşadar terenul pentru noi experienţe care te vor ajuta să creşti şi să te dezvolţi în direcţia în care dispui de cel mai mare potenţial.

Horoscop 8 mai 2019: Balanţă

Mercur formează azi un aspect de conjuncţie cu Uranus în casa resurselor comune din horoscopul tău general. Pe fondul acestuia, pot apărea fie cheltuieli neprevăzute, pe care le suportaţi tu şi partenerul de viaţă şi/sau afaceri, fie pagube pricinuite de faptul că nu a existat suficientă comunicare între voi. O astfel de întâmplare ar trebui să vă atenţioneze că nu aveţi ce să vă tăinuiţi unii altora atunci când aveţi o afacere împreună sau deţineţi resurse la comun. S-ar putea, de asemenea, să fii mai sensibil(ă) astăzi, dar nu te lăsa prea mult afectat(ă) de această supraîncărcare de ordin emoţional.

Horoscop 8 mai 2019: Scorpion

Mercur intră azi într-o conjuncţie cu Uranus în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, indiciu cum că felul în care comunici astăzi poate afecta hotărâtor potenţialul unei relaţii de asociere profesională, al unei colaborări sau îţi poate câştiga un client foarte important. Acest lucru implică să ai viteză de reacţie, să ştii ce să pui la momentul potrivit şi când să dai lovitura finală, chestiuni pe care le stăpâneşti destul de bine astăzi. Acest fler interpersonal se poate dovedi de un real folos şi pe plan sentimental, unde ştii să te faci plăcut(ă) şi să atragi atenţia în mod pozitiv.

Horoscop 8 mai 2019: Săgetător

Conjuncţia lui Mercur cu Uranus de azi se formează în casa muncii şi a sănătăţii fizice, fapt pentru care surprizele s-ar putea ţine lanţ pe aceste planuri. În cazul cel mai bun, s-ar putea ca acest aspect să-ţi confere mult spor şi să te facă să dai dovadă de eficienţă maximă graţie imboldului de energie de care te bucuri. Pe de altă parte, s-ar putea să fii destul de tensionat(ă) ori să-ţi faci treaba de mântuială. Cert este că dispui de o doză crescută de energie, dar felul în care dispui de ea astăzi depinde însă foarte mult de tine.

Horoscop 8 mai 2019: Capricorn

Mercur dă astăzi mâna cu Uranus în casa iubirii, promiţând o zi cu scântei pe acest plan. Dacă ele sunt generate de chimia dintre tine şi partener sau o persoană specială pe care ai pus ochii ori de tensiuni reale dintre voi, rămâne de văzut. În orice caz, cert este că amosfera dintre voi este destul de animată, nu vă plictisiţi împreună şi se râde mult. În raport cu copiii, aceasta poate fi o zi destul de tensionată, semn că nu tolerezi bine accesele lor de rebeliune. De fapt, ce încearcă acest aspect să te înveţe este să le accepţi.

Horoscop 8 mai 2019: Vărsător

Mercur se întâlneşte astăzi cu Uranus în casa familiei din horoscopul tău general, aspect care fie dinamizează atmosfera din familia, fie riscă să o tensioneze. Aşa cum bine intuieşti, această configuraţie astrală poate să producă oricare dintre cele două fenomene, deci caută să preiei tu iniţiativa şi să conduci evenimentele în direcţia bună. În caz contrar, s-ar putea să se spună lucruri destul de dureroase pentru care atât tu, cât şi ceilalţi din familie aveaţi nevoie de pregătire morală. Caută să te relaxezi, nu pune paie pe foc şi bucură-te cum poţi mai bine de prezenţa celor dragi ai tăi.

Horoscop 8 mai 2019: Peşti

Conjuncţia lui Mercur cu Uranus de astăzi are loc, în horoscopul tău general, în casa comunicării, semn că abilităţile tale de socializare ar putea fi potenţate astăzi. Ai o prezenţă care nu trece cu vederea, ştii să te pui în valoare şi să convingi. Problema este că dacă lucrurile nu ies aşa cum ai vrea tu, există riscul să nu mai faci corect distincţia între asertivitate şi agresivitate. Caută să ai în vedere acest risc, cu atât mai mult cu cât eşti în conversaţii cu oameni importanţi perioada aceasta. Aşadar, urmăreşte să profiţi doar de energiile pozitive ale acestui aspect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici