Hoţ alergat printre morminte de paznicul bisericii pe care a spart-o cu o şurubelniţă

Un bărbat a fost prins în timp ce fura, în noaptea de miercuri spre joi, din cutia milei din biserica aflată în incinta Cimitirului Eroilor din Buzău. Hoţul, care a intrat în biserică folosindu-se de o şurubelniţă, a fost alergat de paznic printre morminte.

339 afișări
Imaginea articolului Hoţ alergat printre morminte de paznicul bisericii pe care a spart-o cu o şurubelniţă

Hoţ alergat printre morminte de paznicul bisericii pe care a spart-o cu o şurubelniţă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, spargerea a fost dată în noaptea de miercuri spre joi. Sursele citate susţin că bărbatul, de 49 de ani din Brăila, a reuşit cu ajutorul unei şurubelniţe să intre în biserică, de unde a furat o tabletă şi peste 300 de lei din cutia milei.

Agentul de pază l-a surprins pe bărbat în timp ce fura, iar acesta a fugit printre morminte, cu paznicul pe urmele lui. În timp ce fugea prin cimitir, bărbatul a scăpat tableta furată.

„A fost observat în timp ce sustrăgea, observat de un agent de pază. A fugit, dar a fost prins de către poliţişti, întrucât firma de pază a alertat poliţia, în biserică fiind montat un sistem antiefracţie”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Buzău.

Bărbatul este acum cercetat pentru furt calificat, însă este recidivist, susţin surse judiciare.

Taguri:
hoţ,
biserică,
prins

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici