Hoţ de maşină, prins în Ialomiţa cu un pistol asupra lui. Autorul furtului îl şantaja pe proprietar

Un individ care a furat o maşină din Sectorul 1, iar apoi îl şantaja pe proprietar a fost prins în Ialomiţa. Avea în maşină un pistol şi bani.

455 afișări
Imaginea articolului Hoţ de maşină, prins în Ialomiţa cu un pistol asupra lui. Autorul furtului îl şantaja pe proprietar

Hoţ de maşină, prins în Ialomiţa cu un pistol asupra lui. Autorul furtului îl şantaja pe proprietar

Poliţia Capitalei anunţă 5 percheziţii domiciliare şi mai multe mandate de aducere în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar de furt calificat, şantaj şi favorizarea făptuitorului.

Este vorba despre o sesizare venită în luna mai, când o persoană a sesizat dispariţia autoturismului parcat pe o stradă din Sectorul 1.

Ulterior, aceasta a fost contactată de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că în schimbul unor sume de bani vor determina hoţii să îi dea maşina înapoi.

Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza judeţului Ialomiţa. În autoturismul acesteia au fost găsite şi ridicate sume de bani în lei şi euro, precum şi un pistol pentru care nu deţine permis.

Audierile se desfăşoară la sediul Serviciului Furturi Auto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici