Hoţie la primărie: furtul seifului le-a adus ordonanţă de reţinere

Poliţiştii au reţinut sâmbătă doi tineri bănuiţi că ar fi furat seiful Direcţiei Economice din Primăria Slatina, urmând să fie cercetaţi pentru furt calificat.

466 afișări
Imaginea articolului Hoţie la primărie: furtul seifului le-a adus ordonanţă de reţinere

Hoţie la primărie: furtul seifului le-a adus ordonanţă de reţinere

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reţinut doi tineri, cercetaţi pentru furt calificat.

În fapt, joi, în jurul orei 7.00, IPJ Olt a fost sesizat, prin apel la 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din municipiul Slatina.

Echipa sosită la faţa locului a stabilit faptul că, în noaptea de miercuri spre joi, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras un seif gol.

Tinerii au până în 26 de ani

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite, stabilirii situaţiei de fapt şi dispunerii de măsuri legale.

În urma cercetărilor, poliţiştii au recuperat seiful şi au identificat doi tineri în vârstă de 17 şi 26 de ani, ambii din municipiul Slatina, bănuiţi de comiterea infracţiunii şi un tânăr de 27 de ani, din aceeaşi localitate, cercetat pentru tăinuire.

După administrarea probatoriului, sâmbătă, pe numele celor doi tineri bănuiţi de comiterea faptei a fost emisă câte o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propuneri legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tineri,
furat,
seif

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici