Hoţii au lăsat un taximetrist fără banii din încasări. Poliţia caută trei tineri

  • Trei tineri au furat 400 de lei de la un taximetrist din oraşul Galaţi.
  • Păgubitul a rămas fără banii obţinuţi din cursele făcute în tura de noapte.
327 afișări
Imaginea articolului Hoţii au lăsat un taximetrist fără banii din încasări. Poliţia caută trei tineri

Mediafax

Trei tineri au furat 400 de lei de la un taximetrist din oraşul Galaţi. Incidentul s-a produs noaptea trecută. Taximetristul care staţiona cu maşina pe o stradă din oraş a fost abordat de trei tineri. În timp ce discutau despre locul unde trebuiau să ajungă, aceştia au profitat de neatenţia şoferului şi i-au furat banii.

”Sesizarea a fost făcută noaptea trecută, la ora 00.30, la Secţia 1 Politie. Un bărbat, de 53 de ani, a sesizat că, in timp ce staţiona cu taxiul in staţia de taxi, de pe strada Roşiori, a purtat o discuţie cu trei tineri, cu privire la efectuarea unei curse, aceştia distragandu-i atenţia şi sustrăgându-i, de la parasolarul din partea conducătorului auto, suma de aproximativ 400 de lei”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Poliţiştii îi caută pe cei trei şi efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici