Hoţii care au furat peste 90.000 de lei din casieria Universităţii Agricole au fost prinşi

Cei doi hoţi care au dat o spargere la casieria USAMV Cluj-Napoca şi au fugit cu peste 90.000 de lei, în bani şi bonuri valorice, au fost prinşi, unul dintre aceştia fiind depistat pe raza judeţului Iaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

592 afișări
Imaginea articolului Hoţii care au furat peste 90.000 de lei din casieria Universităţii Agricole au fost prinşi

Hoţii care furat peste 90.000 de lei din casieria Universităţii Agricole au fost prinşi

„Două persoane, care au spart în luna octombrie casieria USAMV Cluj-Napoca de unde au sustras 90.000 de lei în bani şi bunuri valorice, au fost prinse. Una se afla pe raza judeţului Iaşi, cealaltă în alt judeţ. Anchetatorii au desfăşurat o amplă acţiune pentru depistarea hoţilor”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Două persoane au pătruns, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, în clădirea rectoratului Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca şi au furat banii din casierie.

Furtul a fost depistat dimineaţa de angajaţii universităţii. Potrivit poliţiştilor clujeni, iniţial a fost reclamată sustragerea sumei de 30.000 de lei, dar ulterior s-a revenit asupra prejudiciului şi s-a stabilit că acesta ajunge la peste 90.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici