Hoţul de la benzinăria din Timiş, bătut de vânzătoare, s-a predat - VIDEO

Adolescentul în vârstă de 16 ani care a jefuit o benzinărie din localitatea timişeană Recaş, în pofida loviturilor date de vânzătoare, s-a predat poliţiştilor, marţi seară, după ce a fost convins să facă acest lucru de reporterii unui post de televiziune.

93 afișări
Imaginea articolului Hoţul de la benzinăria din Timiş, bătut de vânzătoare, s-a predat - VIDEO

Hoţul de la benzinăria din Timiş, bătut de vânzătoare, s-a predat - VIDEO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş Marinela Apostolache, poliţiştii l-au identificat pe adolescent în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale benzinăriei.

"În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de luat vederi ale bezinăriei, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe tânăr. După ce a fugit cu banii, aproximativ 520 de lei, pe bicicletă, acesta s-a ascuns într-un lan de porumb. Marţi seară, el s-a predat la postul de Poliţie din Recaş, fiind însoţit de o echipă Pro TV, reporterii reuşind să vorbească cu el şi să îl convingă să facă acest lucru", a spus Apostolache.

Potrivit sursei citate, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Conform lui Apostolache, B. Flavius, în vârstă de 16 ani, din localitatea timişeană Bazoş, urmează să fie prezentat, miercuri, judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

Un tânăr a jefuit, marţi, o benzinărie din localitatea Recaş, judeţul Timiş, după ce a bruscat-o pe vânzătoare, iar aceasta a ripostat, lovindu-l de câteva ori, însă el a reuşit să fugă pe bicicletă, cu o sumă de bani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Marinela Apostolache, bărbatul s-a prefăcut că vrea să cumpere un flacon cu ulei de maşină, întregul incident fiind surprins de camerele de supraveghere.

În aceste imagini, se vede că la un moment dat bărbatul s-a apropiat de vânzătoare, însă aceasta a ripostat, lovindu-l de câteva ori. În pofida loviturilor insistente ale femeii, bărbatul a reuşit să ia o sumă de bani din casa de marcat şi să fugă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici