Hunedoara: Copil de 7 ani la spital după ce a fost lovit de o canapea aruncată de la etajul al doilea

Un copil în vârstă de şapte ani a fost transportat la spital cu multiple leziuni, după ce a fost lovit de o canapea aruncată de două persoane de la etajul al doilea al unui bloc din municipiul Hunedoara.

237 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Copil de 7 ani la spital după ce a fost lovit de o canapea aruncată de la etajul al doilea

Hunedoara: Copil de 7 ani la spital după ce a fost lovit de o canapea aruncată de la etajul al doilea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia Hunedoara, incidentul a avut loc miercuri după-amiază, pe strada Eliberării din municipiul Hunedoara, în momentul în care copilul trecea prin spatele unui bloc.

Astfel, copilul a fost lovit de o canapea aruncată de la etajul al doilea al unui bloc de către două persoane în vârstă de 36 de ani.

În urma incidentului, minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean Deva, fiind internat la Neurochirugie.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele celor doi bărbaţi, pentru lovire, iar în funcţie de concluziile medico-legale vor fi dispuse măsurile care se impun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici