Hunedoara: Dosar penal în cazul unei fetiţe de 3 ani omorâtă în bătaie

Poliţia Hunedoara a deschis un dosar pentru moarte suspectă după ce Ambulanţa a fost solicitată la o fetiţă de trei ani din localitatea Lupeni, găsită inconştientă, iar medicii au stabilit că micuţa a fost omortă în bătaie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1044 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Dosar penal în cazul unei fetiţe de 3 ani omorâtă în bătaie

Hunedoara: Dosar penal în cazul unei fetiţe de 3 ani omorâtă în bătaie

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a fost solicitat, miercuri după-amiază, să acorde primul ajutor, la Lupeni, unei fetiţe de trei ani.

”Ambulanţa Lupeni a intervenit în colaborare cu SMURD Lupeni la un copil de trei ani inconştient, aflat în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, fetiţa nu a putut fi salvată”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Hunedoara.

Echipele de prim-ajutor au observat multiple echimoze pe trupul fetiţei, motiv pentru care au anunţat Poliţia. care a deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Medicii legişti au confirmat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că decesul copilei a survenit ca urmare a loviturilor care i-au fost aplicate.

Conform şefului Serviciului de Medicină Legală Hunedoara, Dan Mărculescu, fetiţa a suferit un şoc hemoragic ca urmare a lovirilor repetate cu corpuri dure la care a fost supusă.

Bolnavă, cu un început de bronhopneumopatie, micuţa nu a primit tratament, ci bătaie, a spus medicul.

Mai mult, în urma examenului legiştilor, a reieşit că fetiţa nici nu a fost hrănită cum trebuie.

Poliţia a deschis un dosar pentru moarte suspectă şi trebuie să afle cine a bătut fetiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici