Hunedoara: Femeia al cărei cadavru a fost găsit într-o peşteră din Munţii Şureanu a fost omorâtă

Femeia al cărei cadavru a fost găsit în Peştera Vacii din Munţii Şureanu, judeţul Hunedoara, a fost omorâtă, în urmă cu aproximativ două săptămâni, cu mai multe lovituri la cap, medicii legişti stabilind, de asemenea, că aceasta suferea de afecţiuni psihice.

530 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Femeia al cărei cadavru a fost găsit într-o peşteră din Munţii Şureanu a fost omorâtă

Hunedoara: Femeia al cărei cadavru a fost găsit într-o peşteră din Munţii Şureanu a fost omorâtă

Şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, medicul legist Dan Mărculescu, a declarat, miercuri, că femeia găsită moartă în Peştera Vacii din Munţii Şureanu a fost ucisă.

“Decesul victimei a fost provocat de un traumatism cranio-cerebral cu fractură cranio-cerebrală, hemoragie meningo-cerebrală cu dicelerare cerebrală. În timpul necropsiei s-a stabilit că victima avea afecţiuni psihice şi este moartă de aproximativ două săptămâni”, a spus şeful SJML Hunedoara.

Potrivit acestuia, cel mai probabil victima a fost lovită de mai multe ori în zona capului cu un corp contondent.

Potrivit unor surse din anchetă, victima a fost identificată, aceasta fiind din Petrila şi având 42 de ani.

Cadavrul femeii a fost descoperit, marţi seară, de un grup de turişti în Peştera Vacii, aflată în apropierea Cheilor Roşiei din Munţii Şureanu, judeţul Hunedoara. Trupul neînsufleţit a fost scos din peşteră şi coborât de pe munte în noaptea de marţi spre miercuri de către salvamontişti.

“Trupul femeii a fost descoperit de un grup de turişti din Petroşani. Bănuiesc că este de prin satele din zonă, că nu cunoaştem nici noi peştera foarte bine”, declara şeful Salvamont Petroşani, Dumitru Bârlida.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici