Hunedoara: Intervenţie a elicopterului SMURD pentru salvarea unui bărbat prins sub un tractor

Elicopterul SMURD Caransebeş a intervenit sâmbătă în sprijinul angajaţilor ISU şi SAJ Hunedoara pentru transportul la spital al unui bărbat care a fost prins sub un tractor într-o zonă greu accesibilă din judeţul Hunedoara.

121 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Intervenţie a elicopterului SMURD pentru salvarea unui bărbat prins sub un tractor

Hunedoara: Intervenţie a elicopterului SMURD pentru salvarea unui bărbat prins sub un tractor

Potrivit ISU Hunedoara, sâmbătă, printr-un apel la 112 a fost anunţat un accident petrecut într-o zonă împădurită, greu accesibilă, din localitatea Nucşoara, comuna Sălaşu de Sus.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de lemne.

„Urmare a răsturnării tractorului, bărbatul a suferit răni care i-ar fi putut pune viaţa în pericol, însă de urgenţă, la locul evenimentului, au fost alocate un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a transmis ISU Hunedoara.

Echipajele au ajuns în timp util la victimă cu un autoturism de teren al unui localnic. Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor şi, având în vedere că terenul în zona respectivă este impracticabil pentru ambulanţe, a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD Caransebeş.

Acesta a transportat victima la UPU Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tractor,
elicopter,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici