Hunter Biden a fost pus sub acuzare pentru acuzaţii federale privind armele de foc

Hunter Biden a fost pus sub acuzare joi pentru acuzaţii federale privind armele de foc. Este cel mai recent şi cel mai important pas făcut până acum în cadrul unei anchete de lungă durată asupra fiului preşedintelui.

289 afișări
Imaginea articolului Hunter Biden a fost pus sub acuzare pentru acuzaţii federale privind armele de foc

Hunter Biden a fost pus sub acuzare pentru acuzaţii federale privind armele de foc

Fiul preşedintelui american Joe Biden, Hunter, este acuzat că a minţit în legătură cu consumul de droguri atunci când a cumpărat o armă de foc în octombrie 2018, perioadă în care a recunoscut că s-a luptat cu dependenţa de cocaină, potrivit actului de acuzare depus la tribunalul federal din Delaware, citat de AP.

Fiul preşedintelui Joe Biden a fost, de asemenea, anchetat pentru afacerile sale. Avocatul special care supraveghează cazul a arătat că acuzaţiile de neplată la timp a impozitelor ar putea fi depuse la Washington sau în California, unde locuieşte.

Hunter Biden, 53 de ani, a fost acuzat de fraudă fiscală şi de achiziţia unei arme de foc, ceea ce legea îi interzicea fiind dependent de droguri.

Acuzaţia vine în contextul în care republicanii din Congres continuă o anchetă de destituire a preşedintelui democrat, în mare parte din cauza afacerilor lui Hunter Biden. Republicanii au obţinut mărturii despre modul în care Hunter Biden s-a folosit de "marca Biden" pentru a obţine contracte de muncă în străinătate, dar nu au prezentat dovezi concrete ale unor abateri din partea preşedintelui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hunter biden,
acuzare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici