Iacobov spune că e nevinovat şi că sentinţa instanţei este o "execuţie publică"

Omul de afaceri Corneliu Iacobov, condamnat la şapte ani de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul privind prejudicierea Rafo Oneşti, susţine că este nevinovat şi că sentinţa instanţei "este o execuţie publică" făcută la ordinul "celui care a instigat" împotriva sa din 2003 şi până acum.

92 afișări
Imaginea articolului Iacobov spune că e nevinovat şi că sentinţa instanţei este o "execuţie publică"

Iacobov spune că e nevinovat şi că sentinţa instanţei este o "execuţie publică" (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Corneliu Iacobov a declarat, joi, că sentinţa Curţii de Apel Bucureşti este "o execuţie publică făcută de judecătoarea Corina Ciobanu la ordinul celui care a instigat" împotriva sa din 2003 şi până acum.

"În campania electorală, în 16 ianuarie 2004, am fost învinuit în mod direct de Traian Băsescu, iar pe 3 martie 2005 am fost arestat. După o sută de zile de arest, am fost eliberat, iar după alte două săptămâni Traian Băsescu a cerut, la Constanţa, ca cei trei magistraţi care m-au judecat atunci să fie arestaţi în locul meu. Voi ieşi în presă şi voi face dovada cu toate documentele pe care le am că am fost executat", a spus Iacobov.

Referitor la sentinţa Curţii de Apel Bucureşti care l-a condamnat la şapte ani de închisoare, Corneliu Iacobov a spus că aşteaptă motivarea instanţei, după care va face contestaţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

"Sunt nevinovat, nu mi-e frică să merg la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi sper că în ţara asta sunt şi judecători drepţi", a adăugat omul de afaceri.

Joi, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) i-a condamnat pe Corneliu Iacobov la şapte ani de detenţie şi pe Toader Găurean la şase ani de închisoare, în dosarul privind prejudicerea Rafo Oneşti, cei doi fiind achitaţi de instanţa inferioară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici