Ialomiţa: Armă de vânătoare, găsită în spatele şcolii din Bărbuleşti

O puşcă de vânătoare cu alice a fost descoperită, marţi, în spatele şcolii din localitatea ialomiţeană Bărbuleşti, poliţiştii urmând să stabilească dacă această armă a fost folosită în conflictul de duminică seară soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor patru.

319 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Armă de vânătoare, găsită în spatele şcolii din Bărbuleşti

Ialomiţa: Armă de vânătoare, găsită în spatele şcolii din Bărbuleşti (Imagine: Diana Iurkiewicz/Meidafax Foto)

Arma de vânătoare a fost găsită de poliţişti în zona zidului de protecţie a pârâului Sărata din Bărbuleşti, în spatele şcolii din localitate.

Oamenii legii urmează să facă expertiza balistică a armei, pentru a stabili dacă aceasta a fost folosită în conflicul de duminică seară, în timpul căruia un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat mortal.

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui scandal izbucnit, duminică, între două grupuri de romi din localitatea Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, la un moment dat fiind trase şi câteva focuri de armă.

Primele cercetări ale procurorilor de la Parchetul Tribunalului Ialomiţa arătau că incidentul a început în momentul în care copiii din cele două grupuri s-au certat pe stradă, iar între părinţii acestora a izbucnit apoi un scandal. În conflict s-au folosit arme de foc şi obiecte contondente.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, în urma conflictului cinci persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Municipal din Urziceni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Ulterior, una dintre victimele internate la spitalul din Urziceni, un bărbat de 35 de ani, a decedat.

Persoana suspectată că a tras cu arma, provocând decesul bărbatului de 35 de ani, este un bărbat în vârstă de 33 de ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

În acest caz au fost arestate preventiv opt persoane, sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici