Ialomiţa: Un drum naţional şi trei drumuri judeţene fost închise

Un drum naţional şi trei drumuri judeţene din Ialomiţa au fost închise, sâmbătă, pentru ca angajaţii de la Dumuri să le poată deszăpezi.

209 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Un drum naţional şi trei drumuri judeţene fost închise

Ialomiţa: Un drum naţional şi trei drumuri judeţene fost închise (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, lucrătorii Secţiilor de Drumuri Nationale şi Judeţene acţionează pe şoselele DN 2C Slobozia - Pogoanele, DJ 313 Axintele - Horia, DJ 203 B Grindu - Valea Măcrişului şi DJ 102 H Reviga - Cocora - Grindu.

Pe DN2, între localităţile Cotorca şi Urziceni, se circulă îngreunat, în condiţii de iarnă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un şofer şi-a pierdut viaţa după ce s-a angajat cu maşina într-o depăşire neregulamentară, maşina lui fiind izbită în plin de un tir care circula regulamentar din sens opus.

Pe celelalte drumuri se circulă în condiţii de iarnă, iar poliţiştii îi avertizează pe conducătorii auto să nu plece la drum fără să-şi pregătească autovehiculele, să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere şi să respecte recomandările şi indicaţiile poliţiştilor aflaţi în trafic.

La ora transmiterii ştirii, drumarii acţionează pentru curăţarea zăpezii de pe DN 2C, DJ 313, DJ 203 B si DJ 102, judeţul Ialomiţa continuând să fie sub avertizarea de cod galben.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici