Iaşi: Cinci adolescenţi, răniţi după ce un copac a căzut peste ei

Cinci adolescenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani au fost răniţi, luni, după ce un copac a căzut peste ei în Parcul Copou din Iaşi, trei dintre victime fiind duse la Spitalul de Copii "Sfânta Maria", potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

57 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Cinci adolescenţi, răniţi după ce un copac a căzut peste ei

Iaşi: Cinci adolescenţi, răniţi după ce un copac a căzut peste ei

Cei cinci adolescenţi sunt elevi la Colegiul "Costache Negruzzi" din municipiu, iar în momentul producerii incidentului se aflau împreună cu profesorul de geografie la o oră practică.

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că în starea cea mai gravă se află un tânăr în vârstă de 17 ani, care a suferit o fractură deschisă la gamba stângă şi un traumatism cranio-facial.

Acesta a fost dus la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iaşi, alături de două adolescente în vârstă de 15 şi 16 ani, care au traumatisme cranio-cerebrale şi contuzii la membre şi la coloana cervicală, a precizat sursa citată.

Potrivit coordonatorului SMURD Iaşi, toţi cei trei tineri sunt în stare stabilă şi sunt conştienţi.

În urma incidentului au fost răniţi alţi doi adolescenţi, însă aceştia au suferit leziuni uşoare şi nu au avut nevoie de spitalizare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, Silvia Spiridon, a declarat că incidentul s-a produs în jurul orei 13.00, în Parcul Copou, unde un copac foarte bătrân a căzut peste cei cinci tineri.

La faţa locului au mers un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

Spiridon a precizat că toţi cei cinci tineri au fost duşi cu ambulanţele la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici