Iaşi: Doi agenţi de pază ai unui club, împuşcaţi de un cetăţean israelian - VIDEO

Doi agenţi de pază dintr-un club din Iaşi au fost grav răniţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind internaţi în spital, după ce au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile de cauciuc de un cetăţean israelian pe motiv că cei doi nu ar fi permis accesul unui prieten al acestuia în localul respectiv.

73 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Doi agenţi de pază ai unui club, împuşcaţi de un cetăţean israelian - VIDEO

Iaşi: Doi agenţi de pază ai unui club, împuşcaţi de un cetăţean israelian (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut în stradă, chiar în faţa clubului, unde între cei doi agenţi de pază, în vârstă de 26, respectiv 29 de ani, şi un cetăţean israeilian a izbucnit un conflict.

Potrivit poliţiştilor, cetăţeanul israelian, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Iaşi, a mers împreună cu un amic la clubul ieşean, pentru a cere explicaţii în legătură cu refuzul agenţilor de pază de a permite accesul în local a unei alte persoane pe care o cunoştea.

"Între agenţii de pază şi cetăţeanul israelian s-a produs o altercaţie pe str. I.C. Brătianu, în urma căreia acesta din urmă a făcut uz de o armă neletală, respectiv un pistol cu bile de cauciuc, pe care îl deţinea în mod legal, trăgând trei focuri de armă spre agenţii de pază. În urma incidentului, cei doi agenţi de pază au fost loviţi de bilele de cauciuc, primul în zona abdomenului, iar cel de-al doilea în zona umărului", se arată într-un comunicat transmis, duminică, de Poliţia Judeţeană Iaşi.

În urma incidentului, cei doi agenţi de pază au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, unde se află şi în prezent internaţi.

"Tinerii au ajuns la spital cu plăgi împuşcate şi stabilizaţi. Ambele persoane aveau leziuni la nivel abdominal şi la nivelul braţelor. Pacienţii vor necesita şi alte explorări suplimentare, iar pronosticul este rezervat", a declarat Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

Pe numele cetăţeanului israelian a fost întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi uz de armă neletală.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici